Bucătărie high-class, din oțel

0

Lemn și oțel. Cald și rece. Primitor și industrial. Cine ar fi crezut că din aceste combinații poate rezulta o amenajare atractivă, o bucătărie high-class?

bucătărie high-class Officine Gullo

Piesele de mobilier pot fi comandate de pe site-ul www.officinegullo.com. Vorbim de un brand axat pe high-class, ce combină latura tradițională cu modernismul.

Designerii brandului Officine Gullo au pus bazele unui decor elegant și strălucitor folosind două elemente de bază: lemn și oțel. Două materiale care se regăsesc atât la nivelul mobilierului, cât și al electro­casnicelor și care creează o amenajare stilată, o bucătărie high-class. În completarea lor a fost ales un finisaj prețios pentru pereți și pardoseală, și anume marmură, aceasta fiind armonizată cromatic cu restul ambientului. Aparatura electrocasnică a fost încorporată în mobilier, pentru a se obține un decor unitar.

bucătărie high-class din oțel

Dacă alegi finisaje din marmură în bucătărie, ține cont de faptul că acest material este sensibil la grăsime și se zgârie ușor la contactul cu produsele abrazive de curățare. În plus, marmura trebuie întreținută periodic, cu un strat protector de ceară.

 

Foto: Officine Gullo

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 8/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply