Bucătărie eclectică, sub lumina reflectoarelor

0

Indiferent dacă vorbim de o bucătărie eclectică, modernă sau clasică, orice bucătărie de top are nevoie de un concept decorativ de lux, care să o pună în valoare și să o transforme într-o adevărată vedetă a casei. Creativitatea și ideile practice și sofisticate din punct de vedere estetic trebuie să meargă mână în mână.

bucătărie eclectică Marchi Cucine

Mobilierul este realizat din lemn masiv și PFL și iese în evidență prin eleganță și versatilitate. Modulele pot fi combinate după preferințele fiecăruia.

Gama Montserrat, a brandului italian Marchi Cucine, reprezintă alegerea perfectă pentru o bucătărie eclectică ce se ridică la rang de star. Niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării, materialele sunt combinate în mod inedit și fermecător, dotările sunt de ultimă oră, totul pentru ca esteticul și confortul să fie la cele mai înalte standarde. S-a optat pentru multe spații de depozitare, nevoile clienților fiind pe primul loc, și pentru un front de lucru amplu, poziționat pe insula multifuncțională (blat de lucru, loc de luat masa, spațiu de depozitare). Electrocasnicele sunt încorporate, astfel creându-se un ambient unitar și armonios. Grinzile din lemn ce brăzdează tavanul sunt o prezență inedită, ce completează decorul cu o doză incontestabilă de șarm rustic. Rezultatul este o încântătoare bucătărie eclectică.

bucătărie eclectică Montserrat Marchi Cucine

Mobilierul marca Marchi Cucine este disponibil în România prin magazinul Casara (www.casara.ro).

Foto: Marchi Cucine

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 11/2017

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply