Brazi impodobiti. Idei si plan de actiune

0

brazi impodobiti (5)Pomul de Craciun este inima decorului de sezon asa ca fiecare dintre noi are nevoie de idei si planuri noi pentru de brazi impodobiti. Exista zeci de stiluri de brazi impodobiti, zeci de solutii si zeci de moduri in care acestia pot fi decorati.

Poti merge pe solutii traditionale sau pe solutii moderne, dupa cum o buna varianta sunt ideile gata fabricate de brazi impodobiti de unde te poti inspira adaptand si filtrand dupa stilul casei tale si dupa ce decoratiuni ai pregatit.

Cateva principii sunt insa valabile indiferent de silul adoptat, pentru toti acesti brazi impodobiti de Sarbatoare.

Nu folosi prea multe culori, decat daca urmaresi sa faci un brad curcubeu. Acesta este potrivit intr-un decor tern, monocrom ca sa iasa in evidenta si sa coloreze casa.

Citeste si: Brazi argintii la ghivecibrazi impodobiti (11)

Accesoriile luminoase sunt necesare dar nu obligatorii. Poti avea cel mai frumos brad de Craciun fara ca acesta sa fie incarcat cu luminite. Cel mai bine aceasta solutie, fara lumini, se potriveste pentru brazi impodobiti cu multe globuri stralucitoare, albe si cu ghirlande poleite. Daca il luminezi cum trebuie nu mai ai nevoie de instalatie pentru brad.

Mic si simplu este o alta solutie perfecta pentru brazi impodobiti, mai ales in casele mici sau in incaperile foarte stilate. Foloseste decoratiuni stralucitoare si mult auriu, rosu si verde. Este combinatia traditionala care merge perfect si pentru brazii mici si pentru cei mari.

Citeste si: Brazi artificiali cu fibra optica

Pentru o solutie traditionala cei mai frumosi sunt brazii impodobiti cu felii de portocale uscate, turta dulce si ghirlande sin floricele de porumb.

Pentru brazi impodobiti modern sunt de preferat globurile mare. Alege o singura culoare de ornamente si variaza dimensiunea globurilor si forma acestora. O sa fie diversitate si unitate in acelasi timp.

Citeste si: Brazi neconventionali de Craciun. Solutii practice

Ornamente albe dau un aspect de simplitate si puritate bradului, cele colorate anima intens atmosfera, cele stralucitoare si aurii dau impresia de bogatie, iar brazii puternic luminati incalzesc casa si camera in care se afla, devenind centrul de interes al incaperii, ceea ce este absolut normal.

Cel mai frumos brad este cel pe care il impodobesti cu drag, impreuna cu toti ai casei, alaturi de copii si cu gandul plin de speranta catre viitor.

Vezi o super galerie cu fotografii cu brazi impodobiti aici

Sursa foto: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply