Brad ornat cu amintiri

0

Monica Viericiu
Decorațiunile de iarnă, pe lângă valoarea lor decorativă, au și o neprețuită valoare sentimentală. Când atârni în bradul de Crăciun un glob, adesea pui mai mult decât un simplu ornament, pui o amintire de când l-ai primit sau cumpărat. Dar poți folosi și mici obiecte care vă sunt foarte dragi și vă amintesc de tinerețe, de copilăria nepoților.
De multe ori ne gândim doar la cât de frumos vrem să arate bradul nostru. Să fie cel mai mare, cel mai bine împodobit, cel mai la modă, dacă se poate. Și uităm că împodobirea pomului de Crăciun este și prilejul de reunire al familiei lărgite, este momentul să sperăm la mai mai bine dar și să ne aducem aminte de lucruri și oameni foarte dragi. Un clopoțel primit de la bunica, primele mănuși ale fetiței tale, globul dăruit de tata, prima felicitare de sărbători la nepoțelul tău, fotografia de la primul Crăciun petrecut cu soțul tău, toate au un farmec aparte, care transformă bradul într-un obiect cu totul și cu totul special. Chiar dacă nu le atârni pe toate în brad, merită să le scoți din cutii, să așezi câteva în cameră.
Așadar nu uita de Crăciunurile trecute, dar și creează noi amintiri. Bucură-te de timpul petrecut cu familia, cu prietenii, și creați împreună atât obiecte decorative, cât și neprețuite amintiri. Urma de vopsea a unei palme puse pe hârtie se poate metamorfoza în chipul lui Moș Crăciun sau a unui ren, iar a uneia care strânge un globuleț poate deveni o familie de oameni de zăpadă. Totul ține de tine!
Foto: www.pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply