BoConcept sustine tinerii artisti

0

Programul Young Bo va organiza periodic in concept store-urile sale evenimente dedicate promovarii acestora.

„Young Bo” are drept scop sustinerea tinerilor designeri, actori, arhitecti, muzicieni, in a caror activitate se oglindeste modernul si energia urbana.

Primul eveniment de acest gen a avut loc in concept store-ul BoConcept din Sibiu si a constat in organizarea unei prezentari de moda pentru primii absolventi ai Sectiei Design Vestimentar din cadrul Facultatii de Istorie si Patrimoniu Nicolae Lupu din Sibiu. Acestia si-au prezentat lucrarile de licenta ce constau in 5 colectii vestimentare de inspiratie culturală diversa: Urban Flight, Queen of hearts, Nobless-Self, Mineral Flowers si o ultima colectie inspirata din perioada Barocului.

Urban Flight este colectia avangardista a Alexandrei Tomuletiu, ce se inspira din liniile geometrice si suprafetele sculpturale ale mobilierului BoConcept, precum si din accentele grafice date de accesorii.

Colectia Queen of hearts, propusa de Ana Maria Silea-Sut, este inspirata de personajul filmului The Duchess (2008), de costumul englezesc specific secolului al XVIII-lea. Piesele vestimentare reprezinta o adaptare a costumului englezesc la contextul actual, carora li se adauga o nota de modernitate prin asimetrii si texturi imprimate. 

Nobless-Self, ce poarta semnatura Olimpiei Dobrota, se inspira din structura volumetrica a calei, simbol desavarsit al elegantei.

Stilul original si captivant al mobilierului si accesoriilor BoConcept isi gaseste inspiratia in modul contemporan de a trai, iar de aici si dorinta de a sprijini tot ceea ce inseamna viata urbana, de a le oferi tinerilor artisti o sansa de afirmare.

In imagine este colectia Olimpiei Dobrota.


Articol EXCULSIV online
Sursa & Foto: BoConcept

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply