Blog dedicat Saptamanii designului de la Milano

0

Blogul este o modalitate inovativa si eficienta de a urmari cele mai noi tendinte in materie de design de produse electrocasnice atat pentru cei aflati la Milano pe durata saptamanii designului cat si pentru cei care doresc sa participe la targ de la distanta.

Blogul, activ incepand cu data de 16 aprilie, va oferi vizitatorilor imagini cu cele mai noi produse Franke, interviuri cu designeri si cu reprezentanti din conducerea companiei precum si ocazia de a fi partasi la atmosfera specială pe care Franke a creat-o in cadrul standului.

Debut

Tumblr blog-ul debuteaza cu “Povestea bucatariei. Trecut-prezent-viitor” expusa de Franke in cadrul unui eveniment exclusivist organizat sub patronajul Centrului Cultural de Moda si Design al orasului Milano in care bucatariile de ieri, de azi sau de maine vor fi marturii ale felului in care Franke a influentat bucataria italiana in ultimele sase decenii din 1948 pana astazi.

Standul Franke din cadrul EUROCUCINA, deschis din data de 17 aprilie, este un spatiu modern ce pune in valoare combinatia perfecta intre design si tehnologie definitorie pentru.

Blogul este activ in perioada 16 – 19 aprilie si va oferi celor pasionati de design ocazia de a fi la curent in timp real cu cele mai noi tendinte prezentate in cadrul saptamanii designului de la Milano.

Intra pe blog aici.


Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply