BIFE – Targ de mobila si accesorii

0

In perioada 31 august – 4 septembrie 2011 va avea loc a 20-a editie BIFE – expozitie internationala dedicata firmelor din domeniul mobilei si accesoriilor pentru casa.

Centrul Expozitional Romexpo gazduieste in pavilioanele C1 si C2 cea de-a 20-a editie BIFE– expozitie internationala dedicata firmelor din domeniul mobilei, produselor din lemn, accesoriilor pentru mobila, decoratiunilor interioare, masinilor si echipamentelor pentru exploatarea forestiera si prelucrarea lemnului.

Concurs national de montat pardoseli
Ca si anul trecut, Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania (AMPR) organizeaza Concursul national de montat pardoseli.

Noutatea acestui an consta in implicarea Universitatii de Arhitectura Ion Mincu pentru realizarea unui eveniment de creatie si design de pardoseli.

Expozitie de antichitati
In aceeasi perioada, tot in cadrul Romexpo, are loc Antique Market – targ de obiecte de arta si antichitati.

Antique Market  isi propune sa gazduiasca, pentru expunere si evaluare, piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele.

Program
31 August – 3 Septembrie 2011, intre orele 10.00-18.00
4 Septembrie 2011, intre orele 10.00-16.00

Important: in data de 3 septembrie, Ziua Arhitecturii, accesul arhitectilor si al studentilor la facultatile de profil din tara este gratuit, pe baza legitimatiei.


[29.08.2011]
Sursa: PR
Foto: Adriano Castelli / Shutterstock.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply