Biano.ro lansează Biano ECO, o secțiune dedicată pentru mobilier și decorațiuni sustenabile

0

Cumpărătorii online români au acum un nou motor de căutare pentru mobilă sustenabilă și accesorii eco-friendly! Marketplace-ul home & deco Biano a creat o nouă categorie pe www.biano.ro, Biano ECO, unde utilizatorii pot găsi alternative la mobilier și accesorii sustenabile pentru casă, create cu o preocupare mai mare pentru mediul înconjurător, economisirea resurselor și limitarea supraconsumului. Noua categorie ECO reunește peste 9.000 de piese de mobilier și accesorii din materiale durabile și variante ecologice ale produselor de masă.

Produsele din secțiunea ECO vor fi clasificate exclusiv pe baza datelor furnizate de magazinele online partenere, care sunt active pe Biano. În plus, vizitatorii Biano vor avea două filtre noi la căutarea de produse eco-friendly:

  • Filtrul de materiale sustenabile – care grupează produse fabricate din materiale sustenabile și ușor de reciclat, ce ajută la conservarea resurselor primare, utilizarea lor implicând o povară mai mică pentru mediu. Sub acest filtru sunt cuprinse articole realizate din in, lână, cânepă sau lemn masiv, printre alte materiale durabile.
  • Filtrul pentru produse ecologice – care grupează produse realizate din alternative la produsele realizate pe scară largă, care economisesc energie, dar și banii clientului, precum și produse care încurajează un comportament mai ecologic. Sub acest filtru utilizatorii vor găsi, de exemplu, coșuri de reciclare, plite cu inducție, lumânări din soia și ceară de albine, panouri de iluminat solar sau economic, dar și stații de compostare și sere.

„Biano ajută la crearea unor case mai bune pentru oameni cu gusturi diferite și stiluri de viață diferite. Cu Biano ECO nu vrem să ne separăm de cei care nu doresc sau nu pot alege opțiuni sustenabile de mobilier și piese de decorațiuni. Biano nu se schimbă într-un motor de căutare ecologică, ci pur și simplu crește pentru a face cumpărăturile mai ușoare pentru încă un grup de oameni”, explică Irina Jereghea, Business Development Manager www.biano.ro.

Categoria ECO este disponibilă pe platformele Biano și în Ungaria, Cehia, Slovacia și Cehia.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply