Baie veselă cu bani puțini

1

Monica Viericiu
Ce-ai zice să-ți înveseleșit baia fără să investești prea mult? Nu este nevoie să faci praf iar lucrarea nu îți ia mai mult de câteva minute. Ai ghicit? Da, este vorba de vechile abțibilduri sau stickere cum se numesc mai nou. Principiul rămâne același, pe o suprafață netedă, curată și uscată, fără urme de praf ori grăsime, aplici decorațiunea, o întinzi bine să se fixeze corect și apoi îți rămâne doar să o admiri.

stickere
Foto: Monica Viericiu
Decorațiunile autoadezive reprezintă o variantă simplă și la îndemână la brâurile ceramice folosite pentru înfrumusețarea faianței și care costă surprinzător de mult, deși sunt mai mici de obicei au prețul a 2-3 plăci de faianță. Avantajul stickerelor este că le fixezi când vrei și le poți da jos de pe perete fără mare bătaie de cap, schimbându-le chiar și după sezon. Prețul lor variază în funcție de mărime, model.
Aceste abțibilduri pot fi aranjate încât să închipuie un brâu decorativ împrejurul întregii băi, sau doar pe un perete sau o zonă a acestuia. Bine este să alegi un model care să fie adecvat aspectului general al băii și pe care să-l aplici în 2-3 locuri măcar. Dacă ai copii, vor fi fericiți să le lipească, se vor simți implicați în lucrarea de amenajare și vor aprecia efectul final.
O altă variantă de decorațiuni fără lipici o reprezintă cele fixate cu ventuze, care, de asemenea, se pun și se dezlipesc ușor, fără a lăsa urme pe faianță.
Foto: Monica Viericiu
 

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Rama de oglinda | Revista Practic idei

Leave A Reply