Baie inedită cu multiple funcțiuni

0

Baie inedită cu multiple funcțiuni – Creează o zonă de relaxare în baie, care să aibă ca element central cada. Imprimă un plus de intimitate locului prin delimitarea vizuală de restul încăperii. Vei avea și un avantaj practic, în sensul că două persoane se pot bucura în același timp de diversele dotări ale băii.

baie inedita 2

Jocul discret de suprafețe uni și decorate delicat conferă un look atemporal băii. În acest caz au fost folosite plăci ceramice (L 50 x l 20 cm) din colecția Materia, a brandului german Kerateam. Le poți comanda de pe www.kerateam.de, de unde afli și prețul lor.

Subliniază suprafața generoasă a băii cu ajutorul unor finisaje în nuanțe luminoase. Pentru ca scenografia să fie dinamică, alternează atât plăcile uni cu unele cu imprimeuri ton sur ton, cât și suprafețele placate cu unele acoperite cu vopsea specială pentru spații umede. Dacă vrei ca baia să aibă un aer contemporan, înlocuiește obișnuita gresie cu vopsea epoxidică. Atenție! Alege noile variante de vopsea, care au inserții din granule de cuarț, piatră sau scoici. Acestea sunt antiderapante și extrem de rezistente în spațiile cu umezeală multă. Delimitează vizual zonele din baie prin construcții intermediare, respectiv cu pereți din zidărie. Stabilește traseul conductelor încă din faza de renovare, astfel încât să poți monta chiuveta către centrul încăperii, fixată pe zidul delimitator. Astfel îl vei integra mai ușor în context.

baie inedita 1

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Baie inedită cu multiple funcțiuni este titlul unui articol apărut în revista Casa Lux nr.6/iunie 2017

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply