Baie cu intervenții artistice

0

Baie cu intervenții artistice – Designerul Anda Roman a scos din anonimat decorul unei băi cu ajutorul unor piese minimale, coordonate cromatic și textural. Într-o baie cu intervenții artistice sunt permise prezențe ludice, care dau savoare interiorului.

baie-artistica

Armonie – acesta este primul cuvânt care îmi vine în minte atunci când mă gândesc la baia prezentată în imaginile alăturate.

atmosfera-artistica

Scopul designerului Anda Roman a fost ca proiectul de față să reprezinte imaginea serenității și a confortului, de aceea a folosit materiale naturale, atât în cazul finisajelor, cât și al mobilierului: marmură de 
Carrara, lemn natur și metal. Pornind de la o cromatică echilibrată, Anda Roman a adus în context câteva obiecte care se evidențiază nu doar prin naturalețea construcției, ci și prin designul elegant. Astfel, au fost evitate discrepanțele de orice fel și, mai mult decât atât, fiecare element completează într-o manieră subtilă celelalte prezențe din această încăpere. De exemplu, „personalitatea“ mai rece a metalului sau a marmurei a fost „îndulcită“ prin aducerea în cadru a draperiei bogate, realizată dintr-o țesătură fină, din bumbac.

detaliu-artistic

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply