Baia luminoasă – Pentru dimineți încântătoare

0
Foto:Decoratori Bassanesi
Foto:Decoratori Bassanesi

Baia luminoasa – Bucură-te de o încăpere generos vitrată și amplifică senzația de spațiu și lumină printr-o amenajare ce etalează contraste subtile, care emană un aer glam.

Finisaje glossy pentru o baie luminoasă

Păstrează o notă atemporală de șarm și îmbină elemente într-un stil eclectic, inedit, pentru a descrie un ansamblu plăcut în decorul băii. Elementele moderne, cu finisaje ce amintesc de stilul industrial, cum este cazul suportului pentru lavoar și cel al căzii, se integreaza cu ușurință într-un decor unde placarea pereților și a pardoselii urmărește aceeași direcție glossy.

Citește și: Creează un spa la tine acasă!

Decor mural pentru un efect luminos în baie

Compoziția de tablouri cu aer vintage oferă un look aparte băii. Dacă alegi să compui un astfel de ansamblu, ține cont de unitate și cromatică, așa încât aspectul final să fie echilibrat și ordonat: o singură culoare ca și constantă, în timp ce jonglezi cu formele și dimensiunile. O altă variantă ar fi să folosești un sticker pentru perete, ce prezintă la nivel de sugestie o astfel de compoziție. În acest caz, toată amenajarea va beneficia de aerul fresh si amuzant al intervenției originale.

Citește și: Bijuterii pentru perete: tapete ingenioase

O baie luminoasă, prin detalii glam

Un detaliu de efect, o lampă cu alură glam scoate întregul peisaj din anonimat și impune o notă de rafinament și distincție. Acompaniată de draperii fine, o lampă sau un candelabru generos aduc în cadru elementul romantic și spiritul vivant și efervescent al perioadei Art Deco.

Citește și: Ți-ar plăcea o baie romantică?

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply