Aventurile pisicuţei singuratice, Solle

0
Liana Bordac
Liana Bordac
Liana Bordac, Baia Mare, jud. Maramureş
 
Dragii mei,
De mică iubesc animalele, pentru că vacanţele noastre le petreceam la ţară, la bunici. Acolo aveau animale de tot felul. Eu mi-am dorit mult să am o pisică, pe care s-o îngrijesc doar eu.
La noi la bloc a ajuns o pisică micuţă, slăbuţă, am văzut-o şi mi-a furat inima pe dată, aşa că am dus-o în beci şi îi duceam acolo de mâncare. Părinţii nu erau de acord cu un animal în casă pentru că locuim la bloc, iar tata este alergic la părul de animale. Am hrănit-o pe ascuns, în beci, iar când părinţii doreau ceva din beci, fugeam repede să le aduc lucrurile de care aveau nevoie. Am numit-o Solle, pentru că era singură. Când am găsit-o nu ştia nici să mănânce, m-am luptat mult până am reuşit să o învăţ cu mâncare pentru pisici, îi mai dădeam şi mâncare gătită pisicuţei. I-am amenajat un culcuş într-o lădiţă, iar într-o cutie i-am pus nisip ca să îşi facă necesităţile.
Într-o zi a coborât mama şi a găsit-o. Ea ştia de dorinţa mea arzătoare de a avea o pisică, aşa că nu a zis nimic până la ziua mea, când a venit cu Solle într-o cutie. Nu vă puteţi da seama ce bucurie mi-au făcut părinţii! După ce au găsit pisica, au dus-o la veterinar, au vaccinat-o, au învăţat-o să-şi facă necesităţile în acelaşi loc, este foarte curată şi foarte drăgăstoasă. Medicul a sterilizat-o, pentru că nu dorim mai mulţi pisoi. Sunt foarte fericită în compania pisicuţei mele!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply