Avem o garsonieră micuță, dar foarte șic datorită culorilor

1

Mirela Covaci, Zalău, jud. Sălaj
Dragă redacție și dragi cititori,
Fac parte și eu din rândul nenumăraților cititori ai revistei și vă scriu pentru prima dată, căci aș dori să vă dezvălui puțin din amenajarea locuinței mele.
Ca să ne simțim bine în casele noastre și să avem locuințe frumoase, nu e nevoie neapărat de mobilă ultra sofisticată și de decorațiuni interioare pretențioase. Ne putem descurca și fără cei mai buni specialiști în domeniu, toate acestea le putem face noi, așa cum ne-a învățat revista. Știm cel mai bine ce ne dorim în locuințe, de aceea suntem cei mai buni designeri și meșteri ai caselor noastre.
După căsătorie, prima achiziție mai importantă, a fost locuința. Aceasta era gata mobilată însă nu pe placul nostru, deoarece mobila din cameră și din bucătărie are o combinație de crem cu verde.
De multe ori când facem o astfel de achiziție suntem nevoiți să ne limităm în funcție de buget. Locuința pe care am cumpărat-o este o garsonieră ce măsoară nu mai mult de 24 mp. Cu timpul ne-am obișnuit și cu aceste culori ale mobilierului și am hotărât să asortăm totul cu această combinație de crem cu verde. Cu câteva luni în urmă, datorită faptului că se anunța venirea pe lume a fiului nostru Denis Sergiu, am încercat să redecorăm casa,  bazându-ne pe ideea reclamei „2 în 1“. Am încercat ca din singura cameră a garsonierei noastre să facem un dormitor frumos și o cameră primitoare pentru cel mic în același timp.
Am cumpărat vopsea lavabilă ca să zugrăvim în crem pereții și tavanul, pe peretele din fața mesei am făcut un romb verde, iar deasupra canapelei și până la mobilă am făcut niște dungi, una crem și una verde.
Vopseaua lavabilă preparată pe calculator la magazin a costat cam 100 lei. Am cumpărat jaluzele (180 lei), tot o combinație de verde și crem. Am cumpărat 4 scaune crem (340 lei) pentru că nu fuseseră incluse în mobilă și un fotoliu pe care am dat 540 lei. De pătuțul celui mic s-a ocupat soțul, făcând dintr-unul vechi, de culoarea lemnului natur, unul aproape nou, vopsindu-l în culoarea crem. A cumpărat chit și vopsea în ulei cu 20 lei.
Despre baie și bucătărie, promit să vă vorbesc cu altă ocazie. Sănătate, putere de muncă și multe idei bune pe care să le realizați!

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Garsonieră în bloc nou | Revista Practic idei

Leave A Reply