Autocolant pentru înfrumuseţare instant

0
http://www.mysweetsavannahblog.com/
www.mysweetsavannahblog.com
Dragi cititori,
Dacă locuiţi în chirie şi, deci, nu puteţi aduce modificări drastice aspectului casei SAU dacă aveţi un buget redus în această perioadă şi nu doriţi să faceţi investiţii majore SAU pur şi simplu, sunteţi în lipsă de timp şi doriţi o înfrumuseţare rapidă a casei pentru vreo petrecere sau vizită a prietenilor, iată 3 idei de folosire a autocolantului în aşa fel încât să obţineţi aspectul dorit în câteva minute.

  1. Deoarece putem găsi autocolant care imită lemnul, marmura, faianţa, monocrom sau cu design, lucios sau mat, cu imprimeuri mari sau foarte mărunte, putem alege cel mai potrivit design pentru restaurarea unui dulăpior vechi. Cum procedăm? Scoatem sertarele, demontăm mânerele (majoritatea sunt prinse în şuruburi), curăţăm cu apă şi săpun suprafaţa, apoi o ştergem bine. Decupăm autocolant la dimensiunea sertarului, apoi îl lipim presând cu o racletă şi dezlipind hârtia pe măsură ce înaintăm, pentru a evita formarea de bule de aer. La final, crestăm cu un cuţit sau foarfecuţă găurile unde vin mânerele şi gata, avem un dulăpior inedit!
    www.insideways.com
    www.insideways.com
  2. Panou pentru perete. Întotdeauna avem nevoie de un loc unde să punem informaţii importante la îndemână. Este simplu să cumpărăm un panou de plută din orice librărie, dar nu este şi estetic. De aceea, îl poţi înveli în autocolant colorat, asortat camerei în care îl instalezi. Astfel, îl transformi dintr-un simplu panou maro într-un punct de atracţie al camerei, care îşi păstrează utilitatea.
  3. Cine spune că baia de serviciu, doar pentru că este mică, trebuie să fie şi anostă? Indiferent că are ca finisaj vopsea lavabilă sau faianţă monocromă, o poţi înveseli folosind autocolant. Dungile verticale sau bulinele sunt ideale pentru o baie mică, deoarece prelungesc vizual spaţiul. Mai merg bine decupajele de flori mari, lipite la distanţă unul de altul.

Succes în aceste proiecte şi aşteptăm fotografii şi explicaţii pe adresa redacţiei, dacă decideţi să le puneţi în aplicare!
Text: Cătălina Vieru
Foto: Mysweetsavannah  şi insideways.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply