ATENŢIE! Practic Idei nr. 8 apare astăzi pe piaţă!

0
arhiva Practic Idei
arhiva Practic Idei
Dragă cititorule,
Caută la chioșcuri ediția de august a revistei Practic Idei! Te așteaptă o mulțime de articole interesante despre amenajarea mansardei, transferul de imagini pe diverse suporturi, modelajul cu lut polimeric, bricolajul unui suport de brățări, transformarea unei eșarfe într-o rochie de plajă.
Dacă ești interesat de plante, citește despre îngrijrea florilor de sezon, ca mușcatele curgătoare, sau a speciilor exotice, despre beneficiile fructelor de pădure și remedii cu piersici. Pentru iubitorii de animale am pregătit materiale despre cum se îngrijește un câine senior și de ce este labradorul perfect drept animal de companie. De cauți o idee de afacere, citește despre cum se cresc rațele sau cum se confecționează accesorii handmade. În secțiunea de călătorii vei descoperi limbajul evantaiului, cea mai frumoasă mănăstire a Balcanilor și o croazieră de vis pe ape turcoaz.
Aceasta nu este tot, așa că grăbește-te să cumperi noul număr al revistei Practic Idei, de la chioşc sau în format digital! Sper că nu ai uitat că acum poţi cumpăra revista online. Trebuie doar să intri pe adresa http://www.magzter.com/RO/Burda-Romania/Practic-idei/Home/ unde ai de ales între a plăti prețul pe o ediție sau pentru aparițiile pe 3 luni, 6 luni sau un an, caz în care beneficiezi și de reduceri.
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply