Artă și lux desăvârșit

0

Artă și lux desăvârșit

Tempini Concept Store este un loc spectaculos, care prin eleganța fiecărui detaliu ne-a convins să-i acordăm, în acest an, distincția pentru „Cel mai frumos showroom din România“. O vizită de shopping la Tempini Concept Store se transformă într-o incursiune în istoria frumosului. Brandul Tempini are o interesantă istorie de peste 96 de ani. Succesul de care se bucură are la bază cinci principii: etică, flexibilitate, cultură, pasiune și eficiență.

Designerul Mihai Caraghiaur a păstrat identitatea vilei interbelice în care se află showroomul, transformând spațiul într-o adevărată bijuterie de design. Proiectul de amenajare a fost pus în operă de firma Rosetti RR din Suceava. Produsele lucrate artizanal sunt expuse asemenea unor piese de artă, iar selecția brandurilor este una exigentă. Pe lângă plăcile celebrului brand Florim, aici se regăsesc produse de la: Alex Turco, Sicis Vetrite, Nicolò Giuliano, Cedit, Botteganove, Bardelli, Xilo, I Vassalletti, Res Italia, Stefano Bombardieri, cc-tapis, Mohebban și Fornasetti.

Design de top

Tempini Concept Store se află în inima orașului București: Strada Frumoasă nr. 19 (tel.: 0311.089.274, www.tempini-romania.ro). Este un loc al iubitorilor de frumos, pentru care excelența face parte din cotidian. Pe lângă finisaje, dotări și piese de design interior, spațiul este înnobilat și de eleganta prezență a costumelor de la Tudor Tailor.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply