Arome ispititoare, pentru zile reci de noiembrie

0

CPCărticica Pizza, paste și bruschete se adresează tuturor celor care vor să încerce rețete italiene cu ingrediente autohtone. Acest grup de rețete fac parte din bucătăria gospodinei moderne, în căutare de timp pentru familie și pentru ea însăși.

– În capitolul “Pizza”, cititorii vor găsi o largă paletă de rețete de aluaturi și de toppinguri, chiar și câteva variante de blat sau înlocuitor de blat pentru cei care suferă de intoleranță la gluten.
Tot acest capitol este spațiul în care, prin scrisori pline de pasiune, cititorii și-au exprimat bucuria primei degustări a acestui preparat, dar și bucuria reușitei primei pizze, în bucătăriile lor.
Prin intermediul acestor scrisori pline de emoție, cititorul Cărticelei se transformă în martor al integrării pizzei în bucătăria contemporană românească.
– Capitolul “Paste” propune combinații inedite paste-sos, pentru toate gusturile: vegetariene, cu carne, cu fructe de mare și pește, dulci și sărate.
– Nelipsite de la orice eveniment monden, bruschetele sunt gustări foarte versatile; de la dulce la acrișor, iute și sărat, rețetele propuse invită cititorul la a experimenta rețetele extrem de simple, dar de mare efect.
– Rubricile permanente “Carticica practică te ajută”, “O dietă pe lună” și “Întreab-o pe Lili” oferă cititorilor răspunsuri la câteva întrebări pe teme de sănătate, nutriție și gastronomie.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply