ArhitechSIGN si-a premiat castigatorii

0

Premierea a facut parte din seria evenimente desfasurate in cadrul prestigiosului eveniment anual al breslei arhitectilor, Anuala de Arhitectura Bucuresti 2009.

Au fost prezenti membrii ai juriului, studentii castigatori precum si familiile si prietenii lor veniti sa ii sustina si sa se bucure impreuna de reusita lor.

ArhitechSIGN este un concurs de semne urbane initiat de catre compania Eltrix, lider in productia de semnalistica, standuri si display-uri din Romania. Proiectul isi propune sa atraga atentia asupra necesitatii existentei unor semne urbane cu rol atat functional, dar mai ales estetic. Prin intermediul concursului adresat studentilor arhitecti, ArhitechSIGN prezinta idei care pot reprezenta puncte de plecare in vederea realizarii unor semne urbane, care sa devina mai apoi landmark-uri intr-un Bucuresti sarac in astfel de elemente.

In urma analizarii si evaluarii celor 38 de lucrari inscrise in concurs, juriul nu a acordat premiul 1 si o mentiune din cele doua, hotarand in schimb sa acorde doua premii 3.  

Premiul 2 a fost acordat echipei formate din studentii Stefanescu Andrei – an V Arhitectura si Marcu Elena – an III Arhitectura pentru lucrarea ,,Se aprind luminile pe Lipscani!”. Cele doua premii pentru locul 3 au fost conferite echipelor Pop Florina – an II Arhitectura, Pavaluca Ioana – an II Arhitectura si Purcaru Simina –  an II Arhitectura pentru lucrarea ,,Walking Through Light” respectiv Panait Alina – an III Arhitectura si Maria-Daria Oancea – an III Arhitectura pentru lucrarea ,,Urban Zoo”. Mentiunea a revenit studentului Remus-Eugen Frunza – an VI Arhitectura, pentru lucrarea intitulata ,,Pasaje luminate”. Toti studentii premiati sunt de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu (UAUIM) – Bucuresti.

Proiectele castigatoare cat si celelalte proiecte inscrise in concurs se regasesc pe site-ul concursului, www.arhitechsign.ro, la sectiunea <GALERIE>.


Articol EXCLUSIV online

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply