Aprilie. Știri și Info pentru cititori

0
PR
Soluții pentru piele uscată
Dacă ai pielea foarte uscata, afectată de psoriazis sau neurodermatită, evită băile fierbinți, săpunul dur, soarele și expunerea la vânt și folosește produse cu uree, care are o capacitate excelentă de a hidrata și catifela. Valorificând acest ingredient, numis®med a căutat formula ideală pentru pielea uscată încă din 1982, împreună cu dermatologi de renume. Gama numis®med UREA a fost dezvoltată în cooperare cu dermatologi de prestigiu în beneficiul celor cu o piele uscată și foarte uscată, așa cum sunt cei care suferă de neurodermatită, condiții diabetice sau psoriazis. Produsele numis®med UREA se pot găsi exclusiv în farmacii, dar și în magazinele online.
***
De primăvară
A venit primăvara, vrei să schimbi garderoba, iar Deichmann este și acum alături de tine și te surprinde cu cele mai frumoase modele de pantofi și genți. Rafinament, calitate și farmec – acestea sunt ingredientele secrete care transformă pantofii și gențile Deichmann în arme perfecte ale seducției. Cu siguranță acest mix îți va oferi un look de divă, în fața căruia niciun bărbat nu va putea să reziste! Fie că ești mamă, soție, soră sau iubită, meriți să fii fericită, pășind cu încredere și având cele mai cool accesorii. Cu Deichmann mergi la sigur!
***
Magazine modernizate
Praktiker România continuă și în 2017 procesul de modernizare a rețelei celor 27 de magazine din țară inițiat anul trecut. Astfel, compania a investit în remodelarea magazinului din Ploiești și a magazinului din Oradea redeschise în martie, în mod oficial. Praktiker a investit aproximativ 600.000 de euro pentru fiecare
magazin în acest amplu proces de modernizare. Spațiile comerciale au fost astfel optimizate, pentru a le oferi clienților o experiență îmbunătățită la cumpărături.
***

CITITOAREA LUNII APRILIE
Dragi prieteni, doamna Lenuța Vrânceanu din sat Izvoru, loc. Provița de Sus, jud. Prahova, ne surprinde plăcut mereu cu articole despre plante și amenajări. În fiecare lună primim 2-3 plicuri cu sfaturi bune, de aceea credem că merită nominalizarea de cititoarea lunii aprilie și îi mulțumim pentru colaborare.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply