Apartamentele cu 3 si 4 camere se cauta din nou

0

In ultima perioada, cererea pentru apartamentele de 3 si 4 camere a crescut datorita discounturilor disponibile pe piata imobiliara.

Cumparatorii care isi doresc o locuinta in Bucuresti au inceput sa se orienteze din nou spre aparatamentele de 3 si 4 camere, dupa ce in ultimii doi ani erau la mare cautare garsonierele si apartamentele cu 2 camere. Astfel, in lunile august-octombrie s-a inregistrat o crestere a cererii de vanzare in randul apartamentelor mari in ansamblurile rezidentiale noi.
Preferintele clientilor sunt reflectate in statisticile companiei Be Igloo, care in urma unei analize a ajuns la concluzia ca peste 30% dintre solicitarile pentru locuinte noi au fost indreptate catre apartamente de 3 camere. Tot in perioada august-octombrie 2011, 4% dintre cei 3.500 de potentiali cumparatori s-au aratat interesati de un apartament cu 4 camere.
Cat costa?
Situatia vine in urma discounturilor oferite de investitori si dezvoltatori, care au recurs la oferte speciale pentru a nu ramane cu imobile nevandute. Astfel, un apartament cu mai mult de 2 camere costa de la 65.000 de euro +TVA in complexul Rasarit de Soare, la 77.000 de euro cu TVA inclus in ansamblul rezidential Ten Blocks din cartierul Militari si pana la 93.000 de euro cu TVA inclus in Delea Veche si 95.000 de euro cu TVA inclus in Titan. Metrul patrat oscileaza in functie de zona si dezvoltator, intre 650 de euro si 860 de euro.

Sursa:  PR
Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply