Apartament șic și mic

0

Apartament șic și mic – O locuință care la momentul achiziționării de către o tânără pereche din București nu promitea o ambientare spectaculoasă a fost transformată cu mult bun-gust într-un cămin șarmant, cu valențe franțuzești. Reușita decorului din acest apartament șic și mic se datorează bunei colaborări dintre gazdele noastre și designeri.

living-retro

Încă o dată mi s-a confirmat faptul că cea mai sigură cale spre reușita unei amenajări este comunicarea cât mai bună între proprietari și designeri, în situația în care se apelează la sprijinul unor profesioniști. Și în cazul acestui apartament șic și mic, din centrul Bucureștiului rețeta a fost aplicată cu succes!

dormitor-seren

Gazdele noastre au achiziționat apartamentul cu trei camere intuind potențialul pe care îl avea această locuință. Pentru ca demersul lor să fie exemplar, au decis să colaboreze cu designerii Simona Bonea și Bogdan Apostoiu, ale căror lucrări de ambientare le-au descoperit pe internet. Cei doi soți își doreau un cămin cât mai spațios, fapt pentru care au decis remodelarea spațiului. Astfel, prin desființarea a două încăperi tehnice, s-au mărit bucătăria și baia de serviciu, iar dormitorul matrimonial a câștigat spațiu prin micșorarea balconului. Implicarea gazdelor noastre, în special a proprietarei, a fost decisivă, în sensul că alegerea materialelor, obiectelor și nuanțelor a fost făcută cu deosebită atenție, fapt ce a dus la obținerea unui decor armonios.

bucatarie-frantuzeasca

Melanjul subtil de stiluri (romantic și actual) a avut ca element comun cromatica rafinată. Culoarea a fost de altfel unul dintre atuurile deco pe care au mizat pentru a particulariza fiecare încăpere în parte, păstrând însă acea fluiditate a spațiilor pe care proprietarii au mizat.

baie-turcoaz

 

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply