Apartament în stil Mid-Century, trecut printr-un filtru modern

0

Te invităm să descoperi povestea unui apartament în stil Mid-Century, care atrage atenția nu doar prin amenajarea unică, specială, ci și prin amplasarea într-un bloc ce a câștigat premiul secțiunii „Arhitectura locuinței“ la Anuala de Arhitectură 2018.

stil Mid-Century living

Principalele piese de mobilier din livingul în stil Mid-Century sunt cumpărate de la magazinul Kare. Fotoliul este model Living Vegas și a costat 4.745 lei, iar canapeaua Gamble a fost 8.795 lei.

Designerul Magdalena Ancu și-a propus să compună o amenajare de inspirație Mid-Century, trecută prin filtrul nevoilor moderne de utilizare și adaptată preferințelor unei studente. Totul s-a desfășurat fără probleme, pe parcursul a trei luni. „În momentul preluării lucrării, apartamentul era finisat (pereți cu vopsea lavabilă albă, gresie și faianță în baie, parchet, faianță în bucătărie). Am intervenit la culoarea pereților, am montat cornișe și tapet. Punctul de pornire a fost un fotoliu pe care clienta îl cumpărase deja de la Kare“, ne spune Magdalena.

bucatarie stil Mid-Century

Frigiderul Smeg, cu al lui fermecător design retro, este unul dintre punctele de atracție ale zonei de zi. A fost cumpărat de pe www.pentruacasa.com cu 7.100 lei.

Proprietara este pasionată de filosofie și de călătorii în destinații exotice. Iată de ce în amenajare se regăsesc elemente cu tematică orientală, puse în valoare de mobilierul din lemn cu finisaj natural. Tapetul este un fundal neutru, care pune în valoare decorațiunile.

dormitor stil Mid-Century

Dormitorul inspiră mult confort, datorită patului impozant. Tăblia acestuia a costat 6.660 lei pe www.dialmabrown.it.

Foto: Ovidiu Codreanu

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 11/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply