Apartament de lux în Paris, la a doua tinerețe

0

Apartament de lux în Paris – Poziționat într-una din cele mai frumoase zone ale capitalei franceze, în apropierea bulevardului Champs-Élysées, un apartament istoric a fost reînsuflețit prin intervenții moderne și transformat într-o poveste de succes pe piața imobiliară.

Foto: Pascal Pronnier
Foto: Pascal Pronnier

O prezență remarcabilă în designul internațional, Gérard Faivre este considerat a fi unul dintre primii șase cel mai bine cotați artiști de interior ai momentului. Un iubitor al esteticii moderne și totodată un susținător al frumuseții atemporale pe care construcțiile istorice o emană, Faivre și-a propus să contureze apartamente originale, al căror farmec natural, atent restaurat, este într-o consonanță perfectă cu accentele contemporane integrate în decor. Designerul redeschide perspec-tiva asupra arhitecturii clasice, căreia îi dă șansa unei a doua vieți, conectată la prezent.

Foto: Pascal Pronnier
Foto: Pascal Pronnier

În acest sens, conceptul propus de el este la momentul actual unic în lume. Apartamente de lux, atât prin amplasarea într-un imobil cu standarde ridicate, cât mai ales prin compozițiile interioare studiate și atent îmbinate, sunt acum disponibile spre vânzare pasionaților de frumos și de calitate. Doritorii au posibilitatea de a cumpăra proprietăți de lux ale căror servicii integrate nu se lasă mai prejos. De exemplu, toate aceste case se vând cu tot cu un program propriu de administrare și întreținere, care se asigură de păstrarea intactă a acestora în timp, la același nivel de calitate. Situat în Triunghiul de Aur al Parisului, pe unul dintre cele mai cunoscute bulevarde, apartamentul oferă o panoramă impresionantă asupra proprietății de lux a celebrului couturier Leonard.

FAIVRE_Pierre-1er-de-Serbie_PP_HD_54
Foto: Pascal Pronnier
FAIVRE_Pierre-1er-de-Serbie_PP_HD_30
Foto: Pascal Pronnier
Foto: Pascal Pronnier
Foto: Pascal Pronnier
Foto: Pascal Pronnier
Foto: Pascal Pronnier

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply