Andreea Marin Banica crede in “Viata dupa colectare”

0

Andreea Marin Banica este cel mai recent suporter al proiectului „Viata dupa colectare”, prin care romanii sunt incurajati sa colecteze selectiv deseurile.

Sisteme de colectare selectiva

Proiectul „Viata dupa colectare” ii incurajeaza pe romani sa scrie primarilor si sa le ceara sisteme de colectare selectiva a deseurilor la poarta locuintei. Pe www.viatadupacolectare.ro ei au la dispozitie informatii despre colectarea selectiva, legislatie romaneasca si europeana, precum si modele de scrisori catre primarie care pot fi trimise direct de pe site. Tot aici poate fi semnata si o petitie online pe acelasi subiect.

Carta Verde a Voluntarilor de Mediu

La sfarsitul campaniei, rezultatele vor fi centralizate intr-un document numit „Carta Verde a Voluntarilor de Mediu”. Acesta va contine lista tuturor voluntarilor participanti, petitia semnata, lista tuturor localitatilor vizate, precum si o cerere oficială catre Ministerul Mediului, care va fi prezentata public.

Andreea Marin Banica sustine colectarea

Cea mai noua sustinatoare a proiectului este Andreea Marin Banica. Andreea a trimis o scrisoare personalizata catre primaria de care apartine pentru a cere sa se implementeze containere speciale pentru hartie, plastic si sticla in apropierea locuintei sale. Dedicata in ultimii ani luptei pentru drepturile copiilor si ale mamelor, Andreea scrie de aceasta data despre importanta existentei unui sistem decent de colectare selectiva, deoarece cantitatea de gunoaie produse in Romania va creste in viitor si va deveni o problema imposibil de gestionat.

Mesajul Andreei Marin Banica

“Stim cu totii ca prin reciclare protejam natura si resursele naturale, reducem poluarea solului, apei si aerului si economisim energie. O scrisoare adresata primarului tau, o semnatura pe petitie pot ajuta la imbunatatirea situatiei deseurilor din Romania. Intra pe www.viatadupacolectare.ro. Schimbarea sta in puterea ta! Succes!”


Articol EXCLUSIV online
Sursa si foto: MaiMultVerde

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply