(P) Amenajeaza mansarda din casa de la ţara

0
Revenirea la tara sub forma unei resedinte secundare este un prilej de retraire a amintirilor copilariei presarate cu nostalgia chipurilor si a locurilor dragi. Prin renovarea casei parintesti cu pod vechi, pe langa reintoarcerea la copilarie, putem reda functionalitatea casei, integrand-o din nou zonei si comunitații. Puteti alege sa pastrati functionalitatea incaperilor de la parter, cu exceptia podului casei. Daca inainte acesta era nelocuit, prafuit, vizitat rar si doar in scopuri de depozitare, acum merita transformat intr-o mansarda luminoasa si spatioasa. Amenajarea de la ultimul nivel va atrage nu doar prin privelistea pe care o ofera, cat si prin varietatea amenajarilor pe care le poate gazdui: camera pentru hobby, loisir, dormitor sau camera de oaspeti. Pana la urma, oricare ar fi destinatia mansardei, aveti grija la detalii precum izolarea mansardei pentru un conform termic optim atat vara cat si iarna, iluminarea corecta si suficienta a acesteia si la ventilatia corespunzatoare.
Revenirea la tara sub forma unei resedinte secundare este un prilej de retraire a amintirilor copilariei presarate cu nostalgia chipurilor si a locurilor dragi.Prin renovarea casei parintesti cu pod vechi, pe langa reintoarcerea la copilarie, putem reda functionalitatea casei, integrand-o din nou zonei si comunitații. Puteti alege sa pastrati functionalitatea incaperilor de la parter, cu exceptia podului casei. Daca inainte acesta era nelocuit, prafuit, vizitat rar si doar in scopuri de depozitare, acum merita transformat intr-o mansarda luminoasa si spatioasa. Amenajarea de la ultimul nivel va atrage nu doar prin privelistea pe care o ofera, cat si prin varietatea amenajarilor pe care le poate gazdui: camera pentru hobby, loisir, dormitor sau camera de oaspeti. Pana la urma, oricare ar fi destinatia mansardei, aveti grija la detalii precum izolarea mansardei pentru un conform termic optim atat vara cat si iarna, iluminarea corecta si suficienta a acesteia si la ventilatia corespunzatoare. 

Pentru mai multa inspiratie, vizitati velux.ro.

 VELUX_2

Accesul in pod este preferabil sa se faca cu o scara interioara pozitionata in inima casei. Pentru a pastra nota rustica, alegeti sa pastrati capriorii din lemn la vedere, asortandu-i fie cu nuanta pachetului sau cu tamplaria ferestrelor VELUX.

Problema iluminarii si a ventilarii se rezolva usor prin montarea ferestrelor de mansarda VELUX care sunt prevazute cu clapete de ventilare integrate in cercevea, asigurand ventilarea chiar si cu fereastra inchisa.

VELLUX_3

Daca mergeti pe ideea de renovare eco, montarea unui sistem solar VELUX pentru apa calda si aport la incalzire asigura pana la 80% din necesarul de energie termica pentru realizarea apei calde menajere si maxim 35 % din necesarul anual de energie termica pentru incalzire.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply