Amenajarea unui apartament de 85 mp

0

BoConcept a prezentat in cadrul Targului National Imobiliar un proiect ce prezinta amenajarea unui apartament de 85 mp, cu trei camere.

Incepand cu luna mai, in concept store-urile BoConcept din Bucuresti si Sibiu va fi disponibila o colectie speciala de mobilier si decoratiuni cu preturi reduse, accesibile tuturor.

BoConcept inseamna design urban si mobilier pe gustul locuitorilor marilor orase. Pentru a fi cat mai aproape de nevoile si asteptarile acestora, retailerul danez a lansat conceptul “affordable design”. Astfel, celor ce isi doresc o casa in tendinte li se ofera sansa de a-si amenaja caminul folosind mobilier cu design deosebit si de calitate superioara la un pret accesibil.

 Amenajarea unui apartament de 85 mp

Apartamentul de 85 mp a fost decorat cu 15.000 de euro. Designerii BoConcept au abordat un stil natural pentru decorarea livingului, diningului si dormitorului matrimonial, folosind mobilier cu furnir de nuc si decoraţiuni perfect asortate.

Cel de-al doilea dormitor a fost amenajat in stil modern, punandu-se accentul pe dubla functionalitate a pieselor de mobilier. Acest proiect este doar o avanpremiera a posibilitatilor nelimitate pe care BoConcept le ofera prin mobilierul sau modular si multifunctional.

Vezi toate camerele in galeria foto atasata


Articol EXCLUSIV online
Foto: BoConcept

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply