Amenajarea unei bucătării funcționale și estetice – sfaturi și recomandări

0

Bucătăria, fiind încăperea în care activitatea este în permanență în toi, este necesar să fie amenajată conform celor trei principii de bază: funcționalitate, calitate și estetică.

Cu siguranță fiecare dintre noi avem în minte o configurație anume pentru amenajarea unei bucătării de vis, în care gătitul, servitul mesei și timpul petrecut cu cei dragi să fie memorabile. Creativitatea dumneavoastră, alături de pasiunea pentru decorarea unui spațiu al casei, sunt ingredientele cheie pentru obținerea unei bucătării de lux, în care calitatea mobilei este ireproșabilă, iar electrocasnicele sunt încorporate atât de bine încât ajung să facă parte din decor.

Pentru a transpune în realitate toate aceste proiecții ale imaginației, vom concepe planul de amenajare a bucătăriei ținând cont de cele trei principii menționate anterior.

Funcționalitatea unei bucătării – întărită de caracteristicile inovative ale electrocasnicelor moderne

Pentru ca una dintre activitățile principale desfășurate în bucătărie – gătitul – să fie o plăcere, nicidecum o corvoadă, aceasta trebuie să dispună de electrocasnice de calitate. Calitatea acestora este dată de materialele rezistente din care sunt confecționate, aspectul elegant și, nu în ultimul rând, dotarea cu funcții moderne și avansate, menite să ușureze mult munca.

Montarea hotelor, a chiuvetelor și a plitelor, deși par a fi operațiuni ușoare, nu sunt atât de simplu de realizat. Pentru ca ele să se integreze perfect în spațiile speciale ale mobilierului, indicat este să îi lăsăm pe specialiști să se ocupe de planificare, proiectare, montaj și de punerea lor în funcțiune.

De asemenea, investind inteligent în electrocasnice produse de branduri de renume internațional, comercializate la noi în țară de către distribuitori cunoscuți, vă puteți bucura de o perioadă de exploatare extinsă și de aspectul stilat mult dorit.

Calitatea – esențială pentru o bucătărie cu aspect impecabil

Pentru ca un produs să fie funcțional, el trebuie să fie realizat din materiale superior calitative. De aceea, va fi de la sine înțeles faptul că atât electrocasnicele, cât și piesele de mobilier, trebuie să fie confecționate din materiale rezistente, dar cu un aspect plăcut, elegant și actual, adaptat stilului fiecărui client.

Dacă cele dintâi, electrocasnicele, pot fi considerate „inima bucătăriei”, fără ele aceasta nefiind completă, mobilierul poate fi privit ca cel care îmbracă bucătăria, oferindu-i un aspect complet, conturat și deosebit.

În funcție de viziunea fiecăruia, mobilierul trebuie să dispună de numeroase spații de depozitare și de forme care să se muleze perfect pe suprafața disponibilă. De aceea, cea mai bună soluție este realizarea unei bucătării pe comandă, astfel alegându-se atât formele și dimensiunile pieselor de mobilier, cât și electrocasnicele necesare. În acest sens, bucătăria modulară poate fi o variantă excelentă de amenajare, care ne va permite să așezăm corpurile de mobilă exact așa cum ne dorim și de pe urma căreia se vor obține atât funcționabilitatea, cât și estetica plăcută.

Estetica într-o bucătărie – responsabilă de atmosfera ideală

Armonia cromatică și îmbinarea texturilor regăsite în mobilierul modern și în materialele din care sunt realizate electrocasnicele sunt cele care compun o bucătărie de lux, elegantă, aerisită și foarte modernă.

Ca și în cazul celorlalte încăperi ale locuinței, pentru ca atmosfera în bucătărie să fie una destinsă, intimă și pentru a ne fi drag să petrecem timp aici, este foarte important să decorăm interiorul acesteia cu stil, respectând și gusturile personale. Mobilierul realizat din materiale rezistente, în culori inspirate din natură, mate sau lucioase, mânerele vizibile sau insesizabile, modul de iluminare al bucătăriei, textura mesei și cea a scaunelor – toate trebuie să se regăsească în completă armonie cu modelul gresiei, nuanța pereților și culoarea ușilor și a ferestrelor.

KUXA studio – modele de bucătării funcționale și estetice

Companiile specializate în acest domeniu, al realizării bucătăriilor pe comandă, trebuie să fie capabile să îmbine perfect cele trei aspecte descrise anterior pentru a satisface cât mai fidel nevoile clienților.

KUXA studio, companie ce realizează bucătării premium pe comandă, este una dintre cele care au reușit, de-a lungul timpului, să își actualizeze portofoliul de produse și servicii, astfel încât acestea să se muleze pe cerințele, din ce în ce mai diverse, ale clienților. Designerii de excepție ai companiei sunt capabili să proiecteze modele de bucătării clasice și moderne, în cadrul cărora sunt incluse și electrocasnicele funcționale, de ultimă generație. De asemenea, bucătăriile modulare sunt complet asamblate din fabrică, calitatea și rezistența în timp fiind criterii garantate.

Pe lângă eleganța și calitatea produselor și serviciilor oferite, ceea ce îi recomandă pe cei de la KUXA studio este serviciul de consiliere, realizat cu foarte multă răbdare și atenție de membrii bine pregătiți ai companiei. Așadar, orice nevoie și dorință aveți în privința amenajării unei bucătării estetice și funcționale, nu ezitați să apelați la serviciile lor.

 

 

Sursă: admarks
Sursă foto: kuxa.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply