Amenajare outdoor cu influente exotice

0

Amenajare outdoor cu influente exotice –  Improvizează o zonă exotică în propria grădină și îmbină armonios noutățile din designul exterior cu relaxarea totală a unui concediu într-o zonă tropicală, unde naturalul și dezinvoltura primează. Vei obține o oază magică pentru momente de răgaz estivale!

Foto: Gervasoni
Foto: Gervasoni

Uită de reguli și joacă-te cu ipostazele care îți plac. O terasă cu piscină se poate bucura și de prezența nisipului, iar spațiile exterioare generoase permit instalarea unui foișor umbros și bine ventilat, numai bun pentru după-amiezile toride. Pentru a realiza un echilibru încântător între rustic și modern, alege mobilier în culori deschise, a cărui prezență emană serenitate.

Amenajare outdoor cu influente exotice – Canapelele confortabile, cu suprafețe textile rezistente la umezeală și tratate împotriva razelor UV, sunt suportul perfect pentru relaxare, așa că nu te limita la una singură. Accesorizează discret cu elemente ludice: felinare din metal vopsit sau câteva ghivece simple cu flori.

beachhousept-1493
Foto: Gervasoni

 

Dacă spațiul îți permite, nu uita de ambientarea unei zone de dining. În acest caz, o masă compactă din lemn masiv ar putea fi elementul central, înconjurată de detalii moderne, precum scaune din polipropilenă sau un corp pentru depozitare cu aspect imaculat. Cu ajutorul unor corpuri de iluminat supradimensionate vei contura o compoziție actuală, șic.

Text: Maria Stănescu     Foto: PR
Articol preluat din revista Casa Lux nr 08/2015.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply