Amenajare gata in numai zece zile

0

Apartamentul Mariei si al lui Paul este situat intr-un bloc vechi din capitala.

Baia si bucataria sunt foarte mici, iar spatiile adiacente, de depozitare, practic inexistente. De aceea, fiecare metru a fost valorificat la maximum, creand spatii cu dubla functionalitate: decorative si practice.

Multe spatii de depozitare

Canapeaua ascunde sub pernele pufoase lazi pentru depozitare pe care Maria le-a umplut cu carti si reviste de specialitate.

Si comoda din camera de zi este plina, pe doua randuri, cu carti.

Biroul, realizat si el dupa un proiect propriu, a fost conceput in asa maniera incat sa poata ingloba toata aparatura IT si de comunicatie.

Pentru relaxare: vernil pal pe pereti

„Imi place verdele, dar voiam o nuanta odihnitoare, care sa te relaxeze cand vii acasa dupa o zi obositoare de munca. De aceea am ales acest vernil foarte pal pentru pereti”, povesteste Maria.

Mobilierul l-au ales wenge, nu neaparat pentru ca este modern, ci pentru ca se potrivea ca paleta cromatica cu peretii si pentru ca se preta unei abordari cubiste.

Sifonier pentru garderoba unui stilist

Cand au vazut prima data apartamentul, cei doi au fost incantati de dormitorul foarte spatios care le permitea sa aiba un pat in care sa se poată lafai, dar si acel sifonier impresionant, cat tot peretele, care sa adaposteasca garderoba unui stilist de moda.

Oglinda au plasat-o astfel incat sa aiba suficient spatiu pentru a se vedea si stand in picioare.


Articol publicat in revista Casa si gradina

Text: Andra Ilias, foto: Radu Grozescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply