Amenajare caldă pentru o sărbătoare a relaxării

0

Mult lemn, culori calde, țesături naturale sau, cu alte cuvinte, o atmosferă propice
liniștii. Haideți să descoperim împreună o sărbătoare a relaxării, în inima
propriului cămin, care va vibra de bucurie cât cuprinde.

Mobilierul și accesoriile aparțin Rivièra Maison. Taburetul mare se numește Bowery și costă 823 lei, iar cel mic, Casablanca, este 495 lei. Canapeaua se numește Crescent Avenue și are prețul de 9.192 lei, fără taxe de transport.

Pentru a ne bucura de o astfel de atmosferă, este importantă în primul rând amenajarea interioară. Dacă în casa ta se regăsesc piese din lemn, țesături naturale, cum ar fi bumbac sau in, și culori inspirate din pământuri, atunci ești pe drumul care trebuie. Este important ca și pardoseala să fie din lemn, pentru a întregi atmosfera caldă pe care o degajă interiorul. Ca pete de culoare poți aduce una-două mici piese de mobilier, cum ar fi niște taburete.

Felinarul-suport de lumânare Forli este realizat din fier și sticlă și costă 426 lei, fără taxe de transport.

Acum, că fundalul este stabilit, este momentul îmbrăcării casei în haine de sărbătoare. Un brad natural împodobit simplu, în alb și arămiu, lumânări decorative amplasate în sfeșnice din sticlă, pentru a filtra frumos lumina, și diverse decorațiuni în forme tematice vor crea un cadru de vis. Dacă vrei să pregătești și un aranjament pentru masă, recomandarea noastră este să optezi pentru materiale precum lemn și ceramică. De exemplu, un platou realizat din lemn și un set de veselă ceramică albă sau într-o culoare neutră pot fi vedetele mesei. Accesorizează cu crenguțe de brad, conuri sau alte elemente care te duc cu gândul la Crăciun. Amplasează în centrul mesei un felinar, iar atmosfera caldă, intimă este la ea acasă. Dacă locuința ta are suprafețe vitrate mari și o priveliște de vis, lasă-le descoperite, pentru ca mirificul spectacol al iernii să întregească tabloul de poveste.

Crăciun amenajare caldă

Produsele alăturate au următoarele prețuri: 91 lei/farfurie-stea, 105 lei/platou-brad, 105 lei/platou-clopot, 206 lei/tocător lemn, fără taxe de transport.

 

Foto: Riviera Maison

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 12/2017

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply