Amenajare bucătărie – 3 lucruri la care să fii atent dacă mizezi pe culoarea alb

0

Bucătăriile albe sunt foarte populare. Clasicul alb se potrivește cu orice stil și este adecvat atât pentru o bucătărie mică, cât și pentru una mare. Pe lângă spațiul luminos, o bucătărie albă nu se demodează în timp. În plus, poți îndrăzni să inserezi și pata de culoare preferată.

Opțiunile de amenajare sunt întotdeauna dintre cele mai diverse, iar varietatea de produse disponibilă astăzi îți va simplifica misiunea cu siguranță. Află din rândurile de mai jos la ce să fii atent!

Materialul chiuvetei

Poți opta pentru clasica chiuvetă din inox, modelele sunt variate în funcție de necesitățile tale, fie circulară sau rectangulară, cu o cuvă sau două, mai mult sau mai puțin adâncă.

Foarte la modă, deosebite și elegante sunt chiuvetele din granit. Sunt rezistente la zgârieturi, pete, căldură, prin urmare sunt ușor de întreținut. În plus, le găsești într-o gamă largă de dimensiuni, forme și culori. Optează pentru una neagră, dacă îți dorești să implementezi schema alb-negru în bucătărie sau pur și simplu vrei să faci contrast. Cu o chiuvetă albă vei merge de asemenea la sigur, caz în care poți avea un blat în tonuri de gri sau chiar unul din lemn.

Accesează online-ul și lasă-te inspirat de mulțimea de opțiuni, găsești modele de chiuvete de bucătărie pe Ideall.ro.

Timp pentru întreținere

O bucătărie albă creează o atmosferă luminoasă și spațioasă. Albul induce curățenie și este ideal pentru bucătărie. Cu toate acestea, dacă îți place să gătești și aloci regulat timp pentru asta, va fi nevoie să acorzi puțin mai multă atenție la partea de îngrijire.

Îți vei face misiunea mai ușoară dacă vei pune faianță în zona de lucru a blatului, unde este aragazul, chiuveta. Ideal ar fi să alegi plăci ceramice colorate, în detrimentul culorii alb, pe care stropii de grăsime se vor vedea imediat.

Va trebui să pui accent pe un mobilier de calitate, dat fiind faptul că vei șterge mai des dulapurile, iar în timp produsele de curățare pot să afecteze. Ia în considerare o mobilă din MDF în loc de PAL.

Accente de culoare

Nu lăsa totul alb! S-ar putea să te plictisească. Frumusețea alegerii unei bucătării de culoare alb constă și în lejeritatea de a veni cu accesorii sau piese de mobilier colorate. Poți opta așadar pentru scaune colorate fără să-ți faci griji dacă se potrivesc sau nu cu restul mobilierului.

Pata de culoare poate fi la blat, perdele, tapițeria scaunelor, pernele decorative, covor, polițe, prosoape de bucătărie, farfurii, ghiveci s.a.

Mizează pe o culoare care îți place și folosește-o pe aceea pentru câteva dintre elementele bucătăriei tale.

O bucătărie albă este stilată, va crea senzația de mai mult spațiu și îți va da numeroase posibilități de amenajare.

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: Pexels

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply