Ameliorăm durerile reumatice cu macerat de hrean

2
radacini de hrean
Foto: arhiva Practic
Francisc Balint, Domoşu, Huedin, jud. Cluj
Dragă redacție, Eu și familia mea citim revista și m-am gândit să vin în ajutorul persoanelor vârstnice, care adesea se luptă cu o boală dureroasă, anume reumatismul. Noi folosim un leac natural bun la frecții.
Cum suntem trecuți de 55 de ani, ne confruntăm cu dureri reumatice articulare. Vă trimit o rețetă de spirt pentru frec­ționare, care mie mi-a fost de mare ajutor. Aveți nevoie de următoarele: 100 g hrean ras, 5 ardei iuți roşii tăiați mărunt, 1 rădăcină mai groasă de tătăneasă, 1 frunză de ficus, 1 l spirt sanitar. Pui totul într-o sticlă de 1 ½ l şi laşi la macerat, la temperatura camerei timp de 14 zile, agitând zilnic. După aceea frecționați zonele dureroase cu soluția obținută. Aveți grijă: când o folosiți, nu atingeți ochii! După utilizare spălați-vă bine pe mâini. Vă doresc sănătate!

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion2 Comments

  1. Costin Tinela

    Vă mulţumesc pentru publicarea articolului “Scapi de negi cu ulei de arahide” în nr. 1/2014 şi acordarea premiului, pe care confirm primirea. Vă doresc un an fructuos şi la cât mai multe articole utile şi interesante. Vă citesc cu interes de mulţi ani. Tinela Costin-Bacău

  2. Pingback: Physalis, lampioane portocalii | Revista Practic idei

Leave A Reply