AMBIENT EXPO 2017, 23-26 martie la ROMEXPO (P)

0

Dragi cititori,
Dacă vreți să vă inspirați în amenajarea casei sau a grădinii, neapărat veniți la AMBIENT EXPO.
Între 23 și 26 martie, la ROMEXPO (Pavilionul Central şi C1), companii renumite prezintă tendințele pe piața amenajărilor interioare şi exterioare, la unul dintre cele mai cunoscute evenimente de profil din ţară, AMBIENT EXPO (www.ambient-expo.ro).
 Târgul internaţional de produse şi sisteme pentru amenajări interioare şi exterioare, decoraţiuni, mobilier şi piscine aduce în atenţia vizitatorilor noutățile anului în materie de tapet, perdele şi draperii, fiind prezenţi producători şi importatori ai celor mai cunoscute şi căutate branduri mondiale.

Hauser Group
Vizitatorii se vor putea documenta şi obţine consiliere privind amenajările interioare de la furnizorii consacraţi de: tapet, textile decorative (perdele, draperii, feţe de masă, covoare), corpuri de iluminat, vopsele, tencuieli, parchet, faianță, șeminee, piscine și alte produse sau accesorii decorative.
 
Ce se poartă în 2017?
De la AMBIENT EXPO 2017 nu vor lipsi produsele în culoarea anului, Greenery.
Potrivit celor de la HAUSER ROMÂNIA, producător de vopsele, tencuieli, lacuri și lazuri și distribuitor de tapet, trendurile anului 2017 sunt date de natură.
“Astfel, culorile trebuie să fie inspirate din ce ne înconjoară. Produsele trebuie să aibă încorporate cât mai multe materii prime naturale, cu emisii foarte scăzute, care să nu influențeze spațiile în care trăim,” a declarat Mihai Istrate, director general Hauser România.
AMBIENT EXPO 2017 reunește producători și distribuitori care pun la dispoziţia clienţilor game largi de produse destinate decorării uşoare şi practice a căminului ideal: parchet laminat, covoare şi mochetă, covoare PVC, tapet, perdele şi draperii, împreună cu accesoriile aferente.
Hauser Group
La standul Diego Ambient cei interesaţi vor putea alege dintre sute de modele de textile decorative (draperii și perdele).  Multe dintre produse sunt și ele Greenery, culoarea anului.
Această nuanță luminoasă și curată, oferă un plus de personalitate oricărei amenajări, oferind spațiului amenajat accente de culori aparținând naturii.
Cu noile colecţii de tapiţerii se pot readuce la viață canapeaua de la părinţi sau vechiul fotoliu preferat. Mai mult, cei curajoşi pot să aleagă un model cu motive identice cu cele ale draperiei sau tapetului, variaţiile fiind infinite.
Gudart
Parchetul din lemn deja finisat cu o multitudine de variante de dimensiuni și design poate fi achiziționat la oferte speciale pe parcursul zilelor târgului, acest tip de produs oferind un plus de rafinament spațiilor în care este montat.
Obloanele, șemineele, pergolele nu lipsesc din ofertele AMBIENT EXPO 2017. Astfel de produse vin în game diverse, destinate oricărui tip de spațiu și stil de amenajare, pe parcursul târgului, vizitatorii putând afla informații nu numai despre prețurile acestora, dar și despre tehnicile moderne în care sunt fabricate sau prin care pot fi introduse în amenajare. Modelele de șeminee prezentate la târg sunt diverse, vizitatorii având posibilitatea de a alege, la oferte speciale, între: șemineele clasice sau produsele exclusiviste pe lemn sau gaz, între termoșemineele ce pot încălzi toată casa, comportându-se ca o centrală termică sau bioșemineele fără coș de fum, care sunt potrivite în apartamente, restaurant sau săli de așteptare.
Seminee Sibiu (PeFoc.ro)
Lansare de colecţii 2018-2019, promoții și reduceri Pe parcursul celor patru zile ale Târgului internaţional de produse şi sisteme pentru amenajări interioare şi exterioare, decoraţiuni, mobilier şi piscine, vor avea loc lansări de produse şi servicii noi implementate de cele mai importante companii europene ale industriei de resort. Aceste lansări vor fi însoțite pe durata târgului și de promoții diverse, pe toate segmentele de amenajari. Multe companii vor aplica fie discounturi pe anumite produse, fie reduceri generale, pentru toate produsele lansate la AMBIENT EXPO, care pot ajunge și până la 25%.
Seminee Sibiu (PeFoc.ro)
De asemenea, vizitatorii vor avea acces, la produse şi mostrare dedicate arhitecţilor, colaboratorilor, dealerilor şi clienţilor finali, astfel încât procesul decizional privind achiziţia să fie cu mult simplificat.
Alte informații despre eveniment pot fi obținute prin intermediul:
www.ambient-expo.ro și paginii de Facebook: AMBIENT EXPO ROMEXPO.     

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply