Ambient cu lemn in baie

2

Ambient cu lemn in baie – Plăcile compozite cu aspect de lemn vor face ca ambientul din baia ta să fie deopotrivă modern, original și plin de eleganță. Combină-le cu alte suprafețe unitare și deschise la culoare și vei fi încântat de rezultatul obținut!

Citește și Variante de ambientare pentru o baie masculină.

Ieși din tiparul unei băi finisate cu plăci ceramice. Lemnul, mai puțin compatibil cu spațiile umede, este materialul de care ai nevoie pentru o baie ultramodernă, dar cu o ambianță caldă și plină de naturalețe. Ai la dispoziție materiale compozite pe bază de lemn, în genul celor folosite la placările exterioare ale fațadelor. Ca și acolo, pune-le în valoare în combinații cu alte materiale de finisare. Alternează-le cu plăci aglomerate albe, inserează-le pe un fundal vopsit sau cu tapet unitar sau alocă-le doar anumiți pereți ori părți ale acestora.

Ambient cu lemn
Poți compartimenta ușor și subtil spațiul din baie cu pereți acoperiți cu plăci laminate, precum cele din imagine. Fac parte din seria Rovere Avana, au un aspect ce imită foarte bine lemnul natural și conferă mult caracter întregului spațiu. Le găsești în oferta diviziei Aqua, a concernului Ideagroup.
Foto: www.ideagroupbathrooms.com

Placările cu lemn sau compozite pe bază de lemn sunt potrivite și la placarea decorativă a căzilor, a pereților de compartimentare a unei băi extinse sau chiar pentru o banchetă cu linii epurate. Pentru celelalte suprafețe din baie caută finisaje cu aspect cât mai unitar, fără rosturi, cum ar fi vopselele epoxidice sau gen microtopping.

Citește și Seturi sanitare în baie.

Ambient cu lemn
O combinație foarte reușită este formată de fronturile cu aspect de lemn și cele din MDF alb lăcuit. Albul, cremul și nuanțele de gri sunt indicate pentru o cromatică echilibrată. Amenajarea este adaptabilă oricărei configurații. Foto: www.ideagroupbathrooms.com

Citește și Întoarcere către natural: lemnul în baie.

Amenajează un ambient cu lemn in baie si bucura-te de al său look mereu natural!

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 1/2016.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion2 Comments

  1. Pingback: Compune o baie pentru el si ea - Revista Casa Lux

  2. Pingback: Compune o baie pentru el si ea - Revista Casa Lux

Leave A Reply