Am scăpat de hepatită cu o cură de suc de pătrunjel

2
Foto: arhiva Practic-Idei
Magdalena Cîrțînă, Târgu-Jiu, jud. Gorj
Stimată redacție,
Sunt o fidelă cititoare a revistei, iar pentru rubrica „Remedii naturale“, vă trimit un material despre sucul de pătrunjel, care m-a salvat de litiază renală, precum și de hepatită cronică, acută sau celulită.
Datorită sucului de pătrunjel am reușit sa scap de o mare problemă de sănătate. Am aflat că are indicații terapeutice multiple și vi le împărtășesc cu drag.
Pentru hepatita cronică și acută, cu o oră înainte de fiecare masă, se beau 4-6 linguri suc de pătrunjel diluate în 1/2 pahar suc de morcovi. În hepatitele virale A, B, și C sucul de pătrunjel se administrează în cure de 28 de zile, cu 10 zile pauză; este printre cele mai bune remedii.
Pentru litiază renală și biliară am folosit sucul de pătrunjel, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. Am băut de 3 ori pe zi, cu 1-2 ore înainte de masă câte 1/4 pahar suc de pătrunjel diluat cu trei sferturi de pahar suc de morcovi. În acest tip am eliminat din alimentație maioneza, grăsimile animale și fasolea.
Împotriva celulitei se face o cură cu suc de pătrunjel de cel puțin 20 zile, timp în care se bea câte un pahar pe zi. Suplimentar, se face un masaj energic pe zonele afectate cu suc de pătrunjel proaspăt.
Rețineți că sucurile de legume se prepară cu storcătorul de fructe și legume, fără a răzui cu cuțitul, deoarece s-ar pierde multe vitamine. După aceea se pun în robot, iar sucul ce rezultă se consumă imediat, sau se pune într-o sticlă cu dop și se lasă la răcoare. Se bea în maxim 30 de minute de la preparare.
Se mai pot obține sucuri de legume prin tocare, urmată de filtrare manuală: se spală legumele, se taie mărunt după care se dau prin mașina de tocat carne. Pasta obținută se strecoară printr-un tifon, pus în două, în așa fel încât sucul obținut să fie cât mai limpede. Sucul se pune deoparte, iar ce rămâne se folosește în scopuri culinare sau se aruncă.
Atenție! Administrarea se face la scurtă vreme după obținerea sucului, altfel oxidează și își pierde calitățile. Multă sănătate!

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion2 Comments

  1. cum se poate scoate din frunza de patrunjel cu storcatorul de fructe sucul pt ca am hepatita c si nu stiu ce sa fac natural!
    multumesc!!!

  2. Pingback: Plante aromatice si terapeutice | Revista Practic idei

Leave A Reply