Am petrecut o zi specială în parcul de distracții de la mare

0
parc acvatic
Foto: Felicia Bălănescu
Felicia Magdalena Bălănescu, Alexandria, jud. Teleorman
Stimată redacție,
Cumpăr cu mare drag numerele revistei Practic-Idei și studiez cu atenție fiecare pagină. Am ce găsi sau prelua şi am plăcerea să vă scriu din când în când, pentru a fi utilă cititorilor. Vă mulțumesc pentru timpul acordat şi pentru scrisorile publicate, fapt ce a însemnat o mare bucurie pentru mine. Am luat, de asemenea aminte la călătoriile altor persoane în locuri deosebite din țara noastră şi am trecut unele destinații prezentate pe lista viitoarelor concedii. Vă împărtăşesc și eu o experiență de vacanță.
Sunt persoane care călătoresc foarte mult pentru a-şi petrece un concediu pe litoral, iar noi care avem marea acasă, ar trebui să ne considerăm norocoşi!
Luna septembrie se anunță la fel de călduroasă ca și cele de vară, deci mai aveți timp să prindeți zile frumoase pe litoralul românesc. În plus, vor fi prețuri pentru toate buzunarele, în toate stațiunile, doar este sfârşit de sezon şi reduceri sunt în toate domeniile: la cazare, la restaurante, la magazine… Fiecare stațiune e frumoasă în felul ei şi obiective turistice găsești peste tot.
Pentru fetița noastră Niki (6 ani), am hotărât să mergem în fiecare an la mare, deoarece plimbările pe plajă de dimineață şi seara sunt benefice pentru respirație, curele de aerosoli ajutând la o mult mai bună funcționare a aparatului respirator.
În fiecare zi aveam program pentru a vizita ceva, dar o zi specială a fost cea petrecută la Aqua-Magic, din Mamaia. Sunt amenajate locuri de joacă pentru toate categoriile de vârste, imaginația creatorilor fiind demnă de laudă. Apa este foarte curată, schimbată periodic. Se pot servi răcoritoare şi gustări diverse; totul este la superlativ, în cele mai mici amănunte. Copiii nu au timp să se plictisească, iar toboganele cu apă pentru adulți le pun curajul acestora la încercare. Nu am cuvinte să vă descriu cât este de frumos, de aceea las fotografia să “vorbească”.
Am fotografiat tot parcul de la înălțimea telegondolei şi vă spun că este mai mult decât impresionant. Pentru iubitorii de litoral, mai este încă timp să-l vedeți, iar pentru copii, vă spun sincer că o vizită la un parc de distracții cu bazine este cel mai frumos lucru! Sigur îl vom vizita în fiecare sejur la mare, o singură vizită este suficient să te îndrăgosteşti de acest parc de distracții şi să-ți promiți că vei reveni!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply