Alternative pentru noptiere

0

Un dormitor nu este complet dacă nu are măcar o noptieră lângă pat.
Tu trebuie să-ţi aşezi undeva ceasul deşteptător, ochelarii sau cartea pe care o citeşti înainte de culcare, că să nu mai discutăm de veioză. În orice dormitor, indiferent cât de mic este, trebuie să existe puţin spaţiu şi pentru noptiere.

noptiere

Sunt multe alternative amuzante şi necostisitoare pentru a înlocui o noptieră tradiţională.

Masă de mici dimensiuni
Există multe modele de măsuţe de cafea suficient de mici pentru a ţine locul unei noptiere. Pune deasupra o bucată de dantelă, pentru un aer feminin, sau o oglindă pentru un efect modern. Amplasează dedesubt un coş în care să-ţi depozitezi revistele, încărcătorul de telefon şi orice altceva nu mai are loc pe “noptieră”.

Scaunul- scară
Copilul tău a crescut destul de mare şi ajunge singur la chiuvetă. Scaunul-scară pe care îl folosea stă degeaba? Adu-l în dormitor şi transformă-l în noptieră. Pe scările lui îţi poţi aşeza cărţile.

Raftul
Dacă spaţiul din dormitor este mic şi lângă pat nu mai încape nimic, poţi alege oricând să montezi un raft pe perete. Încearcă să-l amplasezi relativ aproape, pentru a nu te întinde prea mult în căutarea ceasului.

Căruţ de lemn
Un căruţ de lemn, în care cel mic îşi căra jucăriile, nu este niciodată bun de aruncat. Parchează-l în dormitor şi pune-i deasupra un geam. Sub geam poţi pune scoici, pietricele sau flori uscate. Îl poţi vopsi în altă culoare sau pur şi simplu îl poţi lasă aşa pentru a adaugă un aer vintage dormitorului tău.

Scaunul
La urma urmelor poţi folosi şi un scaun obişnuit. Poate fi vopsit pentru a se asorta cu restul mobilierului sau îl poţi face auriu sau argintiu pentru a îmbrăţişa un stil contemporan. Aici imaginaţia ta îşi poate pune acentul.

Ai investit destul de mult în salteaua patului şi nu mai ai bani şi pentru noptiere. Foloseşte-ţi imaginaţia şi uită-te prin casă. Sigur vei găsi ceva ce nu mai foloseşti şi care poate fi folosit ca o alternativă pentru noptiere.

 

Sursa: bedroom.about.com

Sursa foto: archideaphoto – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply