Alpha Bank iti protejeaza creditul de locuinta

0

Alpha Housing este un credit cu dobanda variabila in lei sau euro cu o perioada de rambursare de pana la 35 de ani. Evolutia ratei dobanzii va fi strict dependenta de evolutia indicilor publici (EURIBOR 3M/ROBOR 3M).

Alege Alpha Housing – creditul pentru locuinta si teren cu optiunea de protectie si, timp de 5 ani de zile, esti protejat indiferent de fluctuatia EURIBOR.

Asta inseamna ca dobanda ta nu poate creste cu mai mult de 2 puncte procentuale peste rata dobanzii valabila la momentul achizitionarii optiunii.

Ce poti face cu creditul Alpha Housing

Cu creditul Alpha Housing poti cumpara sau construi o locuinta, o casa de vacanta sau achizitiona un teren, sa reamenajezi locuinta actuala sau sa refinantezi un credit de investitii imobiliare contractat de la o alta institutie financiara.

Avansul porneste de la 25% din pretul imobilului achizitionat sau construit, exista un singur comision perceput de banca, la acordarea creditului si numai daca tranzactia are loc.

Nu e nevoie de giranti

Garantia necesara si suficienta este ipoteca pe imobilul achizitionat sau ce urmeaza a fi construit. Pentru a fi lipsit de alte griji, este nevoie sa asiguri casa impotriva oricarui risc, iar polita va fi cesionata in favoarea bancii.

De aceea, poti alege optiunea de protectie ce te asigura ca dobanda ta nu poate creste cu mai mult de 2 puncte procentuale peste rata dobanzii valabila la momentul achizitionarii optiunii.

Pentru detaliile produsului: viziteaza www.alphabank.ro sau intreaba orice anjagat ALPHA BANK ROMANIA.


ADVERTORIAL

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply