Alege designul care te reprezinta

0

Exista patru mari stiluri de baza de la care porneste imaginatia oricarui designer si originalitatea oricarui proiect. Multor desingeri le este mult mai simplu sa iti propuna un proiect de amenajare, daca le dai din start o anumita directie in abordarea generala a amenajarii.

Designul traditional

Se inspira din trecut si aduce o atmosfera formala, dar cu adanca incarcatura istorica in casa ta. Inglobeaza mai multe stiluri, numite dupa perioada istorica in care au aparut: victorian, baroc, Ludovic XIV.

Designul contemporan

Are drept caracteristici cele mai actuale miscari din domeniu. Lucreaza cu linii curate, forme fluide, motive grafice si materiale moderne precum acrilicul, dar si multa sticla, piatra si metale (vezi stilurile minimalist si Zen).

Designul de tranzitie

Este, de obicei, o combinatie intre cel traditional si contemporan, li se adreseaza celor care vor accente moderne in casa lor, dar nici nu vor sa renunte la piese “vintage.”

Designul eclectic

Poate fi cel mai dificil de realizat, intrucat este o combinatie de mai multe si variate stiluri. E sigur pe placul unui artist excentric.


Articol publicat in revista Casa si Gradina
Sursa info: www.furniturestoreblog.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply