Album animale de companie – VOTEAZĂ favoritul!

21

În martie am lansat un concurs inedit pentru oameni și animale. De atunci, ne-ați trimis regulat poze cu animale de companie, unele mai simpatice ca altele. Ne-a fost greu să alegem cei 10 finaliști și am ținut cont de mai multe criterii, majoritatea tehnice (naturalețea fotografiei, claritatea, rezoluția), deoarece la adorabilitate câștigau toate. Îi felicităm pe cei 10 de mai jos și vă invităm pe toți să votați prin comentarii poza favorită (folosiți numele pozei) până pe 23 august, pentru a premia câștigătorul.
Acest concurs face parte din campania #18ani Practic Idei, alături de multe alte surprize și premii pregătite pentru cititori în acest an!

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion21 Comments

  1. Puffy , minunatul animal de companie al Mihaelei Sandu din Bucuresti.Puffy este echivalentul canin al “Micului Print”, frumos, afectuos ar face orice pentru stapana lui……

  2. Mihai Iosip

    Stiamata redactie, As vrea sa -mi schimb opinia si sa votez Negruta si Vlad? Negruta e pisicuta de care avem grija noi iar Vlad, nepotelul meu mananca numai daca ii spunem ca mergem la Negruta sa ne grabim..
    deci votez negruta si Vlad
    multumesc frumos !

Leave A Reply