Ajutor pentru inlocuirea ferestrelor

0

Cei care trec pragul magazinelor Hornbach in luna aprilie sunt sfatuiti de catre consultantii retailerului si in legatura cu procedurile de montare a unor noi ferestre, dar si a materialelor si uneltelor pe care le presupune un asemenea proiect.

“Prin montarea ferestrelor noi pot fi reduse simtitor costurile energiei electrice consumate intr-o casa, dar si eliminate zgomotele care provin din spatiile exterioare. In acest sens, Hornbach vine in ajutorul celor interesati sa isi schimbe geamurile nu doar cu produse specifice, ci si cu recomandari privind pasii exacti de montaj, cu solutii de finantare, servicii de transport si cu alte sfaturi”, a afirmat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.
Pe langa izolarea fonica pe care o asigura ferestrele noi si in plus fata de atributul energiei electrice economisite odata cu inlocuirea geamurilor vechi, trebuie luat in calcul si factorul siguranta. Montarea unor ferestre noi, de calitate superioara, asigura o protectie mai buna pentru locuinta. 
Dincolo de un sortiment bogat pe aceasta categorie de produse, Hornbach vine in ajutorul clientilor si cu posibilitatea de a comanda si ferestre special create in functie de nevoi – cu forme sau in culori deosebite.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply