Află care sunt tendințele în 2019, la Ambiente

0

Află care sunt tenințele în 2019, la Ambiente

Foto: House Doctor/Messe Frankfurt

La ediția din acest an a târgului Ambiente expozanții vin în întâmpinarea iubitorilor de frumos și în special de design interior cu o serie de concepte clare adaptate necesităților unui trai confortabil. Am aflat în premieră că se va pune un accent deosebit pe ambientarea locuințelor de mici dimensiuni. Standardele estetice legate de locuințele cu suprafețe nu tocmai generoase au crescut, căci astfel de cămine au depășit vârsta de interes de până în 30 de ani. În marile aglomerări urbane, tot mai mulți oameni cu job-uri de succes preferă un cămin mai mic, aflat în proximitatea punctelor de interes din oraș, decât o casă amplă aflată undeva la periferia orașului. Această traiectorie socio-economică a atras și o nouă viziune asupra stilului de a locui. Atfel, tot mai multe brand-uri vor lansa colecții complete sau piese individuale cu  linii slim, realizate din materiale ușoare și cu look nobil.

Foto: Hung Bing Enteprise/Messe Frankfurt

Cei care vor vizita acest târg în perioada 8-12 februarie 2019 se vor delecta admirând colecții de piese cu funcțiuni versatile, ce respectă criteriile sustenabilități. Acestea sunt deja cerințele normale ale unui om modern, care vrea să trăiască frumos și care este conștient că o investiție se amortizează în timp, doar dacă sunt luate în calcul criteriile calității. Competiția va fi una foarte interesantă între companiile prezente la târgul Ambiente, ceea ce este în bebeficiul designerilor și al cumpărătorilor finali.

Foto: Serax NV/Messe Frankfurt

Este remarcabil cum organizatorii acestui târg anticipează nevoia de informații a celor care vin să demareze sau să îți îmbunătățească afacerile din domeniu. Astfel, chiar înainte de a începe târgul toți cei interesați de noutăți au la dispoziție o platformă completă și eficientă, căci Messe Frankfurt lansează, în premieră Business Matchingmaking.

Foto: XLBLOOM/Messe Frankfurt

Text: Mariana Nicolae, Foto: Messe Frankfurt

Material realizat cu sprijinul Reprezentanței Messe Frankfurt în România și în Republica Moldova

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply