Adu-ți la viață locuința cu aceste idei de decor în tendințe

0

Te-ai săturat de aspectul locuinței tale și vrei să-i dai un aer nou? Specialiștii Casa și grădina ți-au pregătit câteva idei în tendințe, pe care le poți pune în aplicare indiferent de stilul pe care îl preferi.

Nuanțe de albastru

Se potrivesc pentru canapele și fotolii, draperii, perne decorative, accesorii de baie sau așternuturi de pat și nu se vor demoda prea curând. Se asortează bine cu galben, coral sau verde.

Modele geometrice

Fie că vorbim de buline, pătrate, triunghiuri sau forme geometrice abstracte, acestea dau un aer tineresc și modern oricărei încăperi. Încearcă să nu combini mai mult de 3 modele în aceeași cameră, pentru a nu părea aglomerată.

Accente industriale

Accentele industriale au devenit din ce în ce mai populare în decorațiunile interioare, oferind o atmosferă de epocă urbană. Le găsești la aproape orice magazin de mobilă și decorațiuni, dar îți recomandăm să le cauți la târgurile de vechituri și să le restaurezi.

Aspect de acuarelă

Lejeră și fluidă, acuarela nu se limitează doar la picturi. Vei găsi numeroase obiecte de decor colorate astfel, de la accesorii la țesături.

Multe plante

Plantele te ajută să îți purifici aerul din casă și îmbunătățesc aspectul oricărei camere. Plantele suculente sunt foarte populare în prezent, datorită aspectului lor interesant și pentru că sunt ușor de îngrijit.

Metal + lemn

În ultimul timp am observat din ce în ce mai multe piese de mobilier sau decorațiuni caer îmbină aceste două materiale clasice. Preferatele noastre sunt scaunele de bar, etajerele și veiozele!

Pe care dintre aceste sugestii ți-ar plăcea să le folosești în locuința ta?

 

Citește și: Culori pentru pereți în tendințe în 2018

 

Surse foto: Unsplash (Anna Sullivan), Pinterest

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply