Activități de week-end

0

Monica Viericiu
Dacă nu ai încă un plan pentru sfărșitul de săptămână, îți ofer câteva sugestii de activități la care să participi împreună cu toată familia.
Cu toții vrem aer curat, fără poluare dar nu-l putem avea fără păduri sănătoase și pe suprafețe întinse. Dacă ții la mediu, inplică-te ca voluntar în salvarea pădurilor. De sâmbătă 14 noiembrie este programată să înceapă o mare acțiune de împădurire, la care vor fi implcate 21 de județe, unde se vor planta simultan 1.000.000 de copăcei pe terenuri publice neproductive, conform organizatorilor Asociația EcoAssist din București, împreună cu alte 5 organizații non-guvernamentale de protecția mediului din România și în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. R.N.P. ROMSILVA va furniza gratuit puieții necesari și asistență de specialitate pe plantațiile pe care voluntarii se vor implica. Dacă vrei mai multe informații sau ești deja decis să participi la acțiune ca voluntar sau să contribui în alt mod în sprijinul acestei acțiuni, intră pe www.plantamfaptebune.ro și vei găsi detalii.
Dacă iubești florile, nu rata Expoziția Națională de Violete Africane și alte Gesneriaceae ,,Universul Violetelor”, organizată în perioada 13-15 noiembrie de Clubul Român de Gesneriaceae împreună cu Grădina Botanică “Dimitrie Brândză” din București. Vor fi prezentate publicului o mulțime de plante, cu flori de forme variate, vedete fiind violetele africane, streptocarpusii, sinningiile, episciile, kohleriile si alte genuri ale familiei Gesneriaceae. Organizatorii promit și workshopuri, consultații, material saditor și sfaturi practice pentru iubitorii acestor flori.
A început Festivalul Internațional al Teatrului de Animație ,,Spectacole de colecție”,  care se defășoară în București în perioada 13-23 noiembrie, timp în care vor avea loc zeci de spectacole și workshop-uri pentru copii și parinți. Programul evenimentelor și alte detalii găsești pe www.teatrultandarica.ro

 
Foto: Monica Viericiu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply