Activitati casnice in timpul pauzelor publicitare

0

activitati casnice in timpul pauzelor publicitareÎţi place să te uiţi la tv, dar uneori eşti enervată de pauzele de publicitate ce sunt din ce în ce mai dese şi ţin din ce în ce mai mult.
Ai învăţat toate reclamele şi devine chiar plictisitor să le vezi pe aceleaşi din sfert în sfert de oră.
Dar te-ai gândit cum poţi folosi în mod util aceste minute? Dacă nu, îţi spunem noi.

Poţi scăpa de nouă activităţi casnice în timpul pauzelor publicitare!

1. Golește mașina de spălat vase. Dacă timpul alocat reclamelor nu este de ajuns, rezolvă jumătate din treabă și întoarce-te la următoarea pauză, care, în mod normal, va fi peste 15 minute.

2. Șterge rafturile din bucătărie. Ia o cârpă de curățat, golește fiecare raft în parte, după care șterge-le bine. Va rămâne să te ocupi de dulapuri și aparatele electrocasnice în timpul următoarei pauze de publicitate.

3. Pornește mașina spălat rufe. Ăsta e un lucru pe care-l poți rezolva, pauză cu pauză, pe parcursul întregii seri. Începe cu rufele albe. Pune rufele albe în mașina de spălat, și pune mormanul de rufe uscate pe canapea pentru a le împături în timp ce-ți urmărești serialele.10 greseli la spalatul rufelor

4. Schimbă lenjeria de pe pat. Dacă pauza nu este îndeajuns de lungă, împarte sarcina în două, schimbând fețele de pernă în timpul unei pauze, iar cearceaful saltelei în timpul alteia. Partea bună în rezolvarea acestor treburi casnice în timpul pauzei pentru reclame, este că te face să realizezi că aceste lucruri nu necesită atât de mult timp. Acum am realizat că îmi trebuie aproximativ 4 minute pentru a schimba lenjeria de pat.

5. Pune aspiratorul în funcțiune. Poți aspira într-o cameră sau două în timpul fiecărei pauze de publicitate. Ba chiar mai bine, aspiră canapeaua, aranjează-ți pernele și aspiră-le și pe ele .

6. Fă ordine printre revistele și cărțile de pe măsuța din sufragerie. Umblă prin revistele și ziarele pe care le-ai citit deja și recicleză-le. Umblă prin cărțile de pe masă și fă ordine printre ele.

7. Fă curățenie în frigider. Mă refer la aruncatul alimentelor expirate.  Nu trebuie să îl dezgheţi chiar acum. Pentru asta ai nevoie de mai mult de o pauză publicitară de la TV.

8. Strânge gunoiul. Adună materialele reciclabile, inclusiv revistele pe care le-ai terminat de citit, și pune-le și pe ele în coș.

9. Fă ordine în poșetă, în geanta laptopului sau în servietă. Dacă mai ai timp, fă ordine și prin buzunarele portofelului. Vei fi uimită câte bonuri vechi de cumpărături vei găsi.

Partea bună în rezolvarea treburilor casnice în timpul pauzei de reclame este faptul că vei sta departe de sedentarism. Toată lumea merită să vegeteze și să se relaxeze, dar să alergi pe scări în sus și în jos, sau din cameră în cameră pentru a rezolva treburile casnice, te va ajuta nu numai să păstrezi ordinea în casă dar şi să faci puţină mişcare.

Ce alte activităţi poţi face în timpul reclamelor tv?

 

Sursa: www.houzz.com

Sursa foto: lightwavemedia – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply