Acoperis nou in luna lui Martisor

0

Primavara incepe cu promotii la sistemele complete de acoperis.

Luna martie deschide sezonul reducerilor cu preturi mai mici cu 20% pentru sistemele de acoperis Lindab in rosu si alb. Reducerile se aplica produselor Lindab Nordic 400 rosu si Roca Rustic (granule minerale) garnet, dar si sistemului de jgheaburi si burlane in culorile martisorului, rosu si alb. Tot la pret redus, clientii Lindab pot achizitiona si elementele de siguranta pentru acoperisuri Protectline KT.
Ce este Lindab Nordic 400
Tigla metalica Lindab Nordic 400 are un profil inalt, de 60 mm, care asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, si este disponibila intr-o gama coloristica bogata. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile. Nordic 400 este disponibil in mai multe variante de acoperire multistrat: poliester lucios (PE), High Built Poliester (HBPE) sau poliester mat (MPE), este fabricat din otel de calitate superioara. 
Ce este Lindab Roca
Lindab Roca reprezinta un sistem de invelitoare cu comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu, pastrand in acelasi timp linia traditionala. Lindab Roca imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea Aluzinc. Stratul fin de granule minerale confera tiglelor metalice un aspect natural deosebit.
Mai multe detalii aici.

Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply