Accente geometrice distinctie contemporana

0

Accente geometrice  –  Am selectat o serie de produse care ne-au placut in aceasta vara si ne-au impresionat nu doar prin detalii lucioase ce dozeaza corespunzator bunul gust estetic, dar mai ales aduce aceosra in acelasi context cu influente geometrice sau printuri jucate.

Accente geometrice  – Mozaic metalic

Foto: Boca do Lobo
Foto: Boca do Lobo

Cabinetul Pixel, produs de brandul Boca do Lobo, aduce în același cadru rigoarea și simetria formelor geometrice și frumusețea materialelor naturale, precum lemnul sau alama. Corpul acestuia este realizat din lemn în diferite culori și finisaje metalice, iar interiorul celor două uși este capitonat cu mătase albastră. Baza este realizată din alamă polisată. Pixel (L 80 x l 60 x h 163 cm) este disponibil la Casara, cu prețul de 109.532 lei.

Accente geometrice  – Geometrie și fluiditate

Foto: Windfall
Foto: Windfall

Prezentat anul acesta la Euroluce, candelabrul Sissi al brandului Windfall, realizat de designerii Clarissa Dorn și Roel Haagmans, propune o interpretare eclectică a clasicului candelabru. Liniile drepte și moderne valorifică elemente decorative bogate, de inspirație clasică. Construcția sa modulară permite poziționarea brațelor în funcție de configurația spațiului personal, iar sursa de lumină sunt LED-urile integrate. Mai multe detalii pe site-ul www.winfdall-gmbh.com. Dimensiuni variate.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply