Acasa de Craciun la Jessica Biel

0

Am fost acasa de Craciun la Jessica Biel. Daca ne-a invitat la ea acasa in Ajun de Craciun, de ce nu ne-am fi dus. Mai ales ca ne-a placut decorul si ne-am simtit bine impreuna cu Jessica Biel acasa de Craciun sau, mai bine spus in Ajun de Craciun.

Acasa de Craciun la Jessica Biel (4)

Citeste si: Craciun la Casa Alba

Acasa la Jessica Biel este cald si foarte colorat, desi vedeta respecta tendintele. De exemplu si-a decorta bradul in culorile la moda: negru si argintiu. Desi credem ca aceasta combinatie este putin ciudata, trebuie sa admitem ca rezultatul final, mai ales in decorul general din casa, nu este deloc rau.  Ce ne-a placut foarte tare, si ce este de tinut minte din scurta vizita facuta acasa de Craciun la Jessica Biel sunt cateva detalii pe care le poate folosi oricine si despre care vorbim mai departe.

Acasa de Craciun la Jessica Biel (3)Citeste si: Acasa la Tori Spelling

Ne-a placut canapeaua in dungi si fotografiile multe adunate pe un perete. Am remarcat ca toate erau imagini alb-negru. Combinatia este foarte buna daca o folosesti pe un perete straulicitor, alb eventual cu adaus de mica ca sa aiba sclipiri de diamant. Ideea foarte buna, decorativa si foarte simplu de realizat.

Acasa de Craciun la Jessica Biel (6)Am remarcat acasa la Jessica Biel covorul intins pe perete. Covorul este unul foarte vechi, foarte valoros asa ca nu merita sa fie calcat in picioare. Agatat in perete incalzeste camera, o face foarte primitoare si pune in mod special in valoare locul.

Un covor in perete este o solutie excelenta mai ales in cazul in care vrei sa ascunzi ceva.

Ideea de tinut minte si pe care am invatat-o din vizita acasa de Craciun la Jessica Biel este aceea ca si un covor mic agatat in perete poate face senzatie. Este o solutie ideala pentru camera de zi, pentru hol si merge perefect in domitor. O conditie: un covor sau o carpeta valoroasa.

Citeste si: Tom Brady si Gisele Bundchen au cumparat un apartament in nori

Pune pe lista cu lucruri de facut pentru anul viitor achizitionarea unui fotoliu vechi de piele. Cauta unul care sa arate bine si retro. Reconditioneaza piele, eventual vopseste-l. Priveste ce efect magnetic are acest fotoliu de piele! Este locul central din incapare. Oricum cine sta pe el este garantat pus in valoare.

Acasa de Craciun la Jessica Biel (7)Am remarcat si am apreciat in vizita noastra acasa de Craciun la Jessica Biel combinatia de elemente de decor caracteristice Craciunului adunate impreuna. Desi diferite ca stil toate stau bine impreuna: secretul este o paleta de culori limitata si o variatie cat mai amre a formelor si materialelor. Efectul este garantat.

Acasa de Craciun la Jessica Biel (5)

Citeste si: Craciun la Castelul Windsor

Ultima idee pe care merita sa o luam si sa o dam mai departe ca dar de Craciun, daca tot am fost acasa de Craciun la Jessica Biel este masa improvizata. O placa de marmura (dar merge la fel de bine si o placa de lemn) sustinuta pe un teac de carti. Zona devine de maxim interes din punct de vedere vizual si o pot aranja unde vrei, cand vrei.

Sursa: domainehome.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply