A inceput sezonul jucariilor de plus

0

Copiii au nevoie de o educatie de calitate pentru a-si indeplini visele.

Prin campania anuala a Jucariilor de Plus, compania IKEA sprijina Salvati Copiii si UNICEF sa ofere acces la educatie, copiilor din tarile aflate in curs de dezvoltare. 
Pentru fiecare jucarie de plus cumparata in perioada 4 noiembrie – 29 decembrie 2012, IKEA Foundation doneaza 1 euro pentru educatia copiilor prin programele sustinute de UNICEF si Salvati Copiii din Romania si din intreaga lume.
Magazinul IKEA din Bucuresti se alatura pentru al treilea an consecutiv campaniei internationale anuale a Jucariilor de Plus. Iarna trecuta campania a dus la strangerea a 56.405 euro. 
In lume, campania Jucariilor de Plus se desfasoara inca din 2003. De atunci si pana in prezent, IKEA Foundation a donat 47,5 milioane euro bani care au ajutat opt milioane de copii, din aproape 40 de tari. De exemplu, in toamna aceasta, 1,8 milioane de euro au fost donati proiectului „Sanse egale pentru toti copiii, intr-o societate fara discriminare”, desfasurat de Salvati Copiii Romania. 
Pe langa jucariile VANDRING, BARNSLIG, GOSIG, FABLER, LEKKMRAT si TORVA, familia jucariilor de plus are trei noi membri: ariciul, ursul si bufnita. Ele incurajeaza curiozitatea copiilor si grija lor pentru natura si mediu. 

Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply